Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy szólítsam le? Ritkán látom.
Figyelt kérdés
Van egy lány, akivel egy egyetemre járunk, de egyébként nem tudok róla semmit. Egy félévben maximum háromszor látom, de nagyon tetszik, szeretném megismerni. Van valami tipp, hogy keveredjek vele beszélgetésbe?:) Mindig félős voltam, ha olyan lányokról van szó, akik tényleg bejönnek, mert még gimnázium első éveiben ért egy nagy csalódás. Az is gond lehet, hogy a lány valószínű felettem jár, én 19 vagyok, ez volt az első évem. Ez különösen nehéz helyzet, amikor látom, akkor is csak úgy, hogy épp megy a folyosón. Bármi hasznos tanácsot szívesen fogadok:)2009. jún. 12. 07:35
1/4 anonim válasza:
Figy én ugyanebben a cipőben járok, és én se látom soakt én is elsős voltam és én se vok valami nagy dumás szoval én is várom a tanácsokat.:)
2/4 anonim válasza:
hát kérdezz meg pár haverodat, hogy ismerik-e a csajt, mi a neve meg ilyesmi. keresd meg myvipen, jelöld be és nézd meg hogy kapcsolatban van-e, vedd fel msn-re és beszélj vele ugy kb 1 héten keresztül, utána hívd meg randizni pl. mozi, kávézó, vagy egyszerűen csak találkozzatok az egyetemen, kísérd haza meg ilyesmi.. de ha randizol vele először készülj fel belőle, hogy miket szeret, és hogy mi a hobbíja.. így biztos nem lesz kínos csönd ...asszem ennyi tanácsot tok adni :D
3/4 anonim válasza:
4/4 anonim válasza:
Nos! Ha látod, próbáld meg felvenni vele a szemkontaktust... Ha ez megvan, egy kis mosoly, és ha az ő arcán is csillan, sínen vagy! Az első beszélgetésnél teljesen mindegy, hogy miről beszélsz... A lényeg, hogy tartsd be a 3 másodperces szabályt! Ezt sokan hülyeségnek gondolják, de igaz! A lényeg, hogy ne legyen a beszélgetésetekben nagyobb szünet, mint 3 másodperc! Beszélj magadról, mit szeretsz, néha kérdezz! De az első alkalomnál úgyis Te leszel a domináns! Utána, ha bejössz neki, elkezd ő is beszélgetni! Egy egyetemen nem gáz, ha fiatalabb vagy, Rajtad múlik minden!
Fel a fejjel, bátorság, és lépj! A személyeddel kell elkápráztatnod, nem azzal, amit mondasz! Úgyhogy sok sikert kívánok, hidd el, menni fog, csak bízz Magadban!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!