Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
13 éves lány vok és bejön egy 14 éves fiú. Felvettem msn-re, de nagyon ritkán beszélünk. A suliban alig néz rám. Hogy szólítsam meg?
a fiú bmx-ezik,és msn-en max annyi h hogy vagy?
mit írjak neki?
ha msn-en sem igazán beszélgettek csak odáig juttok el,hogy hogy vagy? akkor ne erőltesd.
Suliba se köszön,nem néz rád=nem érdekled!
Töröld le az MSN-t és pasizás helyett tanuljál, h ne legyél 20 éves korodra egy kiégett semmirekellő akikkel most tele van az ország :)
24F
jó.de azért 10 ből 4szer nézrám.
azért még talán vhogy barátkozhatnék vele nem?
de mostmár msn jobban beszélünk
elvileg az egyik bnőm felvette a pasit és megkérdezte h jófej vok -e?
és azt mondta h igen(de nem tom h lehet h azé mert h kedves legyen??:(
Jaj-jaj-jaj.
Elmesélek egy történetet: 17 éves voltam mikor megtetszett a suliból egy fiú. Teljesen oda meg vissza voltam tőle annyira tetszett. Felvettem msn-re.
Mai eszemmel visszagondolva gusztustalanul nyomultam: kb 2-3 naponta írogattam neki msn-en. Ő meg tisztára hülyére vett. Habár kedves volt, meg közvetlen, meg jókat hülyültünk, de csak szédített, mint utólag kiderült.
Ilyeneket mondott rólam mindenkinek, hogy csúnya vagyok meg hasonlók....(és azóta megtudtam, hogy egy szemüveges zsírgombóccal van együtt -_-" furcsa egy ízlése van...na de mindegy ez most.)
Szóval szerintem ne csinálja semmit, mert csak utólag megbánod, ha mégsem úgy alakul ahogy szeretnéd. Sőt, ez a dolog annyira mély nyomott hagyott bennem hogy azóta bizalmatlan lettem a férfiakkal...
19/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!