Szerintetek online társkeresőn nekem miért mehet nagyon nehezen az ismerkedés? Konkrétan senki sem ír vissza. Vagy nem tudom hogy kell kinézni a kirakott képen?
Felejtsd el a társkeresőt.
Túl sok férfi van fent.
1 szép lány kap kb. 100 üzenetet, max a képeket nézi meg, amelyik a legjobban tetszik neki annak visszaír.
Nem egyedi problem. Igazából már én is jártam így anno, pedig minden vagyok, csak ronda, rosszképű férfi nem :):):)
Napi 50-60 levelet kapnak kb a csinos nők és akkor még kevesek mondok. Szerintem ez egy pszichológia, nem bántás a részükről. Keményen szelektálnak, csak ezzel az a gond, ha a képed nem jön be nekik elsőre, akkor mindent lezárnak veled kapcsolatosan. Öreg hiba, de nyilván erre azt mondanák, hogy aki neked sem szimpi elsőre küllemre, azzal miért is akarnál ismerkedni? Sajnos felszínesség van ma...
Nem éri meg a társkereső oldal 2 okból is.
1 sok a kamu rajta, nagyon sok
2 a lányok nem úgy választanak mint mi,
Csajok kép alapján döntenek először ha nem jösz be első látásra akkor ott vége, ha bejösz neki kép alapján elolvasa, hogy mit írtál magadról, ha sablonos vagy nem tetszik neki szintén helló van
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!