A társkeresőkön a csajok soha nem írnak vissza senkinek vagy csak én vagyok ilyen "szerencsés"?
Egyszer regisztrálj fel lányként, elég gyorsan meg fogod érteni hogy miért nem írnak vissza.
(Bocsi, ez előbb félregépeltem, valószínűleg ezért nem volt érthető :)
Egyszer regisztrálj fel lányként, elég gyorsan meg fogod érteni hogy miért nem írnak vissza!
Ja bocs, lemaradt a végén a felkiáltójel, gondolom ezért nem jött át hogy ez felszólító mondat.
Amennyiben még mindig nem érted, akkor azért nem írnak vissza, mert túl lassú a felfogásod. :) (ez kijelentő mondat volt)
Egymillió szebbnél szebb levelet kapnak. Elenyésző részük bunkó, trágár, tolakodó.
Ha mindre válaszolnának, napi több, mint 24 órát tölthetnének a társkeresőt böngészve.
És akkor akiknek válaszoltak, másnap írnak újabb levelet, plusz az új próbálkozók, ez már kétmillió levél a következő napon.
1. akkor írd le a tapasztalataidat
2. nem logikus amit írsz, mert ha nem írnának vissza senkinek akkor miért lennének fent egyáltalán (sokan fent vannak naponta többször is akár) tehát valakikkel mégis van valami kapcsolat amit folytatnak...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!