A társkeresőkön a csajok soha nem írnak vissza senkinek vagy csak én vagyok ilyen "szerencsés"?
Figyelt kérdés
prémium felhasználó vagyok már vagy 100 lánynál próbálkoztam így neten is és mégsem jön vissza válasz pedig vissza tudna írni ingyen2014. febr. 26. 17:33
31/43 anonim válasza:
A külső megfog, a belső megtart. :/
32/43 anonim válasza:
Egyszerűen csak azzal, hogy "kedves" vagy (ami a legtöbb embernél egy megjátszott dolog, amiért cserébe elvár valamit), önmagában még egy nő sem fog vonzódni hozzád.
Ahogy már írtam, nézd meg, mik az erősségeid és gyengeségeid, az előbbiekre építs (és ne hanyagold el őket), az utóbbiakat pedig idővel fejleszd fel legalább egy átlagos szintre.
33/43 A kérdező kommentje:
na mindegy nem is tudom mi a francnak próbálkoztam eddig, tök felesleges volt, talán jobb is ha rá se nézek a lányokra inkább vagy valahogy kiírtom magamból az utánuk való vágyakozást mert ezek a kudarcok csak megmérgezik az életem még jobban nincs erre szükségem
2014. febr. 26. 18:15
34/43 anonim válasza:
Ha 175 centinél kisebb vagy, nagyon jóképűnek v gazdagnak kell lenned, h bármi esélyed legyen becsajozni.
35/43 A kérdező kommentje:
kisebb vagyok annál, de ez szerintem hülyeség
2014. febr. 26. 18:30
36/43 laci911 válasza:
Azért nem írnak vissza nők mert "balekokat keresik " Ez olyan mint egy sexpartner keresőn gondolom te is a legjobb nőt választanád ki , nos ők is ezt teszik minnél érdekesebb vagy minél sikeresebb vagy annál több levelet kapsz majd . Tehát ha egy unalmas átlag kinézetű ember vagy aki alig keres 120 eft nél többet akkor ne várd , hogy kapkodnak utánad majd a nők ...Előtted vannak még legalább 200 an . Nem fogják megnézzni amit írtál , ha meg igen akkor meg nem fogják a fáradságot , hogy gépeljenek persze ez csak a szebb nők csinálják de már észre lehet venni már az átlagabb nőknél is , fog fel úgy : Senki nem akar egy átlag emberrel lenni mert mi jó benne hisz unalmas ...ez ilyen mindenki csak gazdag akar lenni és sikeres , senki nem akar dolgozni ...
37/43 anonim válasza:
Nézd meg, h a férfiideálról szóló kérdésekre mit válaszolnak a csajok! Majdnem mind úgy kezdi: "legyen magas". Vagy nézz szét az utcán, hány alacsony srácot látsz nővel!
38/43 anonim válasza:
Másik 32 pasi is kedves levelet ír nekik a + 38 bunkó levél mellett, összesen 70 levél. na most 10. levél után megunják a "leszop$z?" tartalmúakat és kilépnek, te pedig az 52. helyen állsz a sorban.
39/43 A kérdező kommentje:
ja persze 38as... előbb írtam h online fenn vannak egy csomószor nem lépnek ki
2014. febr. 26. 18:52
40/43 anonim válasza:
de attol hogy be vagyunk jelentkezve még nem biztos h nézelődünk is v valami... Vagy ha valakivel el kezdek beszélgetni, akkor már max 2 fiúval 1x-re, mert ha sokkal beszélek összekeverjük a dolgokat, és így velük is folyamatosan megszakítások nélkül tuunk beszélni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!