A társkeresőkön a csajok soha nem írnak vissza senkinek
vagy csak én vagyok ilyen "szerencsés"?
Mert bele olvasgatunk a levelekbe, mégha nem is mindbe, és még kevesebbre válaszolunk. Mi is csak nézelődünk ugyanúgy mint ti, csak nekünk tényleg nehezebb, mert nagyon sokan irnak. Amúgy én feladtam az ilyen oldalakon a társ keresést, mert sokan kamuznak, nem is úgy néznek ki mint ahogy mondják... majd elkezdenek képeket kérni tőlünk, ha pedig olyan hangulatban vagyunk akkor küldünk.. és megbánjuk. :P
sokkal jobb élőben ismizni. :)
2014. febr. 26. 17:59
Én azért feltételeztem hogy a 14-es által leírt információk azért rendelkezésre állnak, annak ellenére hogy nem működnek, és nem érted hogy miért. :)
2014. febr. 26. 18:00
23/43 A kérdező kommentje:
"sokkal jobb élőben ismizni. :)" hát én pont azért kezdtem neten is mert élőben a szép lányok mindegyike elutasított pedig mindent úgy csináltam ahogy mondták az "okosok" és sz*rt sem értem el vele
Keress képet egy nagyon jóképű pasiról, és állítsd be profilképnek, akkor bezzeg visszaírnak! (Tapasztalat.)
2014. febr. 26. 18:02
Na, hát ha élőben nem megy, neten sem fog. Az csak egy másik csatorna, amin keresztül olyan emberekhez jutsz el, akikhez egyébként nem találkoznál össze. Persze lehet átfedés is.
2014. febr. 26. 18:03
akkor valamit rosszul csináltál :( vagy már más valakik tetszettek azoknak a lányoknak. (nekem is volt már olyan, hogy tudtam, hogy tetszem valakinek, és nem is volt rosz fiú, de nekem más tetszett akkor)
2014. febr. 26. 18:03
27/43 A kérdező kommentje:
szánalmas ez az egész, nem tudom mit sz*rakodom még ezzel... itt vagyok már 24 és soha az életbe nem volt senkim csúnya vagyok vagy alacsony vagy én nem tudom mi de nem kellek a jó csajoknak, hihetetlen hogy nincs egy hely sem ahol eredménnyel lehet ismerkedni csinos lányokkal
"na 14es végre vmi logikus értelmes válasz, jó ez elképzelhet, de akkor basszus nem lehet itt ismerkedni ebben a világban sehogy, a buszon, utcán, plázákban, szórakozohelyeken a jó csajok élből elutasítottak, elutasítanak, neten senki nem ír vissza akkor menjek prostihoz vagy mi?"
Bingo. Az legalább nem fog visszautasítani. Csak fizess. A neten mostanában alig lehet csajozni. (Régebben lehetett)
2014. febr. 26. 18:08
Ha csúnya vagy, v alacsony, akkor nemhogy a jó csajoknak, de még a csúnya csajoknak se fogsz kelleni soha.
2014. febr. 26. 18:08
30/43 A kérdező kommentje:
kifejezetten csúnyának nem gondolnám magam az igaz hogy átlag alatti alacsony vagyok de nem hiszem h elvből esélytelen kellene h legyen találni egy szép, csinos kedves lányt én is kedves vagyok vele pl
Kapcsolódó kérdések: