Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » A társkeresőkön a csajok soha...

A társkeresőkön a csajok soha nem írnak vissza senkinek vagy csak én vagyok ilyen "szerencsés"?

Figyelt kérdés
prémium felhasználó vagyok már vagy 100 lánynál próbálkoztam így neten is és mégsem jön vissza válasz pedig vissza tudna írni ingyen

2014. febr. 26. 17:33
1 2 3 4 5
 11/43 anonim ***** válasza:
Én is voltam már társ kereső oldalon... megcsináltam feltöltöttem pár képet magamrol, (ez olyan hajnalban volt egy buli után amikor nem tudtam aludni...xd) picit nézelődtem és lefeküdtem aludni. másnap amikor felnéztem 156 levelem jött... elkezdtem olvasgatni őket, de a 20. körül feladtam amikor még mindig jöttek :D
2014. febr. 26. 17:52
 12/43 anonim ***** válasza:
Lásd #1 válasz, de a #11 is sokat elmond. :)
2014. febr. 26. 17:53
 13/43 A kérdező kommentje:

77%: nem mindenki tud levelet írni csak aki fizetős tag ez szűkíti a kört pár ezer tagra, továbbá lányoknak általában fiúk írnak valamint mondjuk a +7 -2 éves keretből ez eléggé leszűkíti a kört

Az pedig kizárt h ne írjanak vissza senkinek akkor minek vannak fenn és miért állandóan online az állapotuk vagy h bejelentkezett 54 perce, 34 perce, 2 órája stb...

2014. febr. 26. 17:53
 14/43 anonim ***** válasza:
Arra próbált célozni, hogy még egy átlagos csaj is tucatnyi levelet kap naponta társkereső oldalakon, ezért melós dolog kitűnni a többi online "hódoló" közül. Nagyon jó fényképek, megfelelően felépített adatlap és figyelemfelkeltő első üzenet kell hozzá és még akkor is a nagy számok törvénye alapján lehet csak valamilyen eredményt elérni.
2014. febr. 26. 17:54
 15/43 A kérdező kommentje:
nevetséges, akkor sem értem minek megy fel vissza arra a rohadt oldalra akkor?? értelmetlen az egész
2014. febr. 26. 17:55
 16/43 anonim ***** válasza:
0%
Nevetni fogsz, de valójában a fiúk hozzáállásával van a baj. (Vicceltem, nem fogsz. :)
2014. febr. 26. 17:56
 17/43 A kérdező kommentje:
na 14es végre vmi logikus értelmes válasz, jó ez elképzelhet, de akkor basszus nem lehet itt ismerkedni ebben a világban sehogy, a buszon, utcán, plázákban, szórakozohelyeken a jó csajok élből elutasítottak, elutasítanak, neten senki nem ír vissza akkor menjek prostihoz vagy mi?
 18/43 anonim ***** válasza:
Egyrészt válogatni, hátha pont rájuk ír a "szőke herceg", másrészt fényezi az egójukat is a rengeteg érdeklődő üzenet.
 19/43 anonim ***** válasza:
Egyszer regisztráltam társkeresőre, akkor is csak azért hogy megnézzek valamit, nem ismerkedés céljából, az adatoknál csak a korom és a nemem volt megadva, kb 5 perc alatt amíg regisztráltam el sem lehet mondani hány levelet, chat felkérést, meg anyám kínjait küldözgetek nekem, és ezt mind úgy hogy egy fotó nem volt kint rólam meg semmi. Szerintem elég szánalmas hogy némelyik férfinak már tényleg mindegy ki az csak lyuk legyen rajta.
2014. febr. 26. 17:57
 20/43 anonim ***** válasza:

"na 14es végre vmi logikus értelmes válasz, jó ez elképzelhet, de akkor basszus nem lehet itt ismerkedni ebben a világban sehogy, a buszon, utcán, plázákban, szórakozohelyeken a jó csajok élből elutasítottak, elutasítanak, neten senki nem ír vissza akkor menjek prostihoz vagy mi?"

Neten is lehet ismerkedni, meg bárhol máshol is, csak rá kell jönni, miért utasítanak vissza és kijavítani a hibát (nem nézek ki elég jól? - nem vagyok elég határozott, magabiztos? - nem tudok miről beszélni? - nem vagyok elég vicces? stb.)

2014. febr. 26. 17:58
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!