Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Ha az utcán leszólítok egy...

Ha az utcán leszólítok egy lányt, van rá esély hogy esetleg elkezdünk beszélgetni normálisan ismerkedés céljából? De még is hogy kezdjem ezt az egészet?

Figyelt kérdés
2014. márc. 9. 14:03
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
Igen, csak éppen ezt írtam az előbb, nem lehet előre tudni, hogy hogyan reagálna a kiszemelt, és ez a nagy baj.
2014. márc. 9. 14:34
 12/16 anonim ***** válasza:
Magyarországon mindenki csak a rosszat feltételezi a másikról, fent hordja az orrát, távolságtartó... ezért nem működik ez az ismerkedési forma. Vannak fejlettebb országok, ahol sokkal közvetlenebbek az emberek, ott nagyobb az esély a sikerre. Itthon is lehet sikeres, de 10-ből 1 esetben... ha jó a dumád, és rendben vagy testileg is.
2014. márc. 9. 14:39
 13/16 anonim ***** válasza:
39%
Ha jól nézel ki, van esélyed. Ha nem, nincs.
2014. márc. 9. 14:47
 14/16 anonim ***** válasza:
Nagyon sok mindennek együtt kell lennie ahhoz, hogy sikerüljön.
2014. márc. 9. 15:13
 15/16 anonim ***** válasza:
jajajajajajajaja
2014. márc. 9. 15:38
 16/16 anonim válasza:
puafestival.com, PUA fórumok,ezt meg is tanítják neked,semmi ördöngösség nincs benne,én sem tudtam elképzelni,de azóta rengeteg pozitiv tapasztalatom van.
2014. márc. 9. 16:24
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!