Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Fiúk! Ki mit szólna ehhez?

Fiúk! Ki mit szólna ehhez?

Figyelt kérdés

Mit szólnátok, ha a szomszéd lány (akivel a köszönésen kívül soha, egyetlen szót sem beszéltetek) becsöngetne, és megkérdezné, hogy elmennétek-e vele sétálni?

A kérdés csak azért jutott eszembe, mert gyönyörű idő van, jó lenne sétálgatni, de egyedül nem túl izgi. Viszont egyik barátom sincs itt jelenleg.

Egyébként nem pasizni szeretnék, semmi ilyesmi szándékom nincs, van barátom (vele most nem tudok találkozni).

Ui.: Amúgy nem merném megtenni, nem vagyok ehhez elég nyitott, csak eszembe jutott, és érdekelne, hogy ki hogyan reagálna.

2014. márc. 8. 13:37
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
Hát, én már nagyon sokszor ábrándoztam erről a dologról, bár nekem sajnos lányszomszédom nincsen, és ha lenne is, sajnos nem lenne nekem olyan szerencsém, hogy ezt megtegye. Ha ez megtörténne, szinte el sem hinném, még szép hogy elmennék vele sétálni, beszélgetni! Örülök, hogy más is szokott gondolkodni ilyen dolgokon!
2014. márc. 8. 23:43
 12/13 A kérdező kommentje:
Lehet, hogy egyszer szerencséd lesz:)
2014. márc. 9. 08:03
 13/13 anonim ***** válasza:
Köszi, így legyen!
2014. márc. 9. 12:38
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!