Fiúk! Ki mit szólna ehhez?
Mit szólnátok, ha a szomszéd lány (akivel a köszönésen kívül soha, egyetlen szót sem beszéltetek) becsöngetne, és megkérdezné, hogy elmennétek-e vele sétálni?
A kérdés csak azért jutott eszembe, mert gyönyörű idő van, jó lenne sétálgatni, de egyedül nem túl izgi. Viszont egyik barátom sincs itt jelenleg.
Egyébként nem pasizni szeretnék, semmi ilyesmi szándékom nincs, van barátom (vele most nem tudok találkozni).
Ui.: Amúgy nem merném megtenni, nem vagyok ehhez elég nyitott, csak eszembe jutott, és érdekelne, hogy ki hogyan reagálna.
Ajjj, ott lettem szomorú, hogy írod, nem pasizni akarnál mert van barátod :D
Na mindegy, ettől még elmennék veled sétálni. Ki tudja későbbm mit szülne ez a barátias hozzáállás :D
Igen, sejtettem, hogy elég félreérthető a szitu:DD Végül is mindegy, tényleg nem lenne bátorságom, talán pont azért, mert tudom, hogy félreérthető.
De mindjárt megpusztulok, hogy ilyen csodálatos időben otthon ücsörgök. De egyedül sétálgatni annyira kiábrándító:(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!