Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Randa, esetlen fiúként szálka...

Randa, esetlen fiúként szálka vagyok a lányok szemében?

Figyelt kérdés
2014. márc. 8. 13:15
1 2
 11/17 A kérdező kommentje:
167cm
2014. márc. 8. 13:34
 12/17 anonim ***** válasza:
100%

Kedves kérdező, legközelebb ha fodrászhoz mész találjatok ki valami vagányabb hajat! Sokat segíthet a helyzeten. Egyébként habár én férfi vagyok, te a rondától nagyon messze vagy. Fiatal vagy és még nincsen kialakult stílusod. Ráadásul pont az a típus vagy, aki idősebben fog jól kinézni.

Amúgy megsúgom a mai ostoba libáknak akkorák az igényei, hogy nem kell rondának lenni, hogy ne kelljél nekik. Elég ha nem vagy Brad Pitt. De nyugi, életbácsi velük fiatalon kesztyűs kézzel bánik, de 30 felett hatalmasat fog szívni ez a mostani fiatal női generáció, mert a szépségükön és a felszínességükön kívül semmit nem tudnak felmutatni. A női szépség pedig nagyon múlandó.

2014. márc. 8. 13:50
 13/17 anonim válasza:
Járj el sportolni, csináltass valami kevésbé gáz frizuráts és szemleletfejlesztes.hu
2014. márc. 8. 14:20
 14/17 anonim ***** válasza:
Szerintem a kérdezőnek az önbizalma annyira a béka segge alatt van, hogy most azt hiszi, hogy csak vigasztalni akarjuk. Pedig tényleg igaz az, amit fentebb elmondtunk és csak türelem. Meg jobb frizura. A magasságod meg... olyan dolog, hogy akkor te majd az alacsonyabb lányok között fogsz válogatni. :)
2014. márc. 8. 14:25
 15/17 anonim ***** válasza:
Ennyire fontos a frizura? A kérdező arc képét nem tudom megnézni, mert letörlődött.
2022. márc. 18. 14:49
 16/17 anonim ***** válasza:

" Bár ránézésre 16 évesnek tűnsz, máshogy fogsz ám 20 évesen kinézni. Általában ahogy öregednek a férfiak, úgy lesznek egyre sármosabbak."

Én tőlem 40 évesen is megkérdezték az áruházban, hogy elmúltam-e 18 éves amikor alkoholt vettem. Na erre mi a megoldás?

2022. márc. 18. 14:55
 17/17 anonim ***** válasza:

2014. márc. 8. 14:20 Szemleletfejlesztes.hu

Ez egy fizetős oldal ami arról szól, hogy fizess. Én nem fogok fizetni semmilyen életvezetési tanácsadásért

2022. márc. 18. 15:00
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!