Mit jelnent a helyes pasi fogalom a mostani lanyok szemeben?
Figyelt kérdés
A mostani lanyok csak olyan pasit neveznek helyesnek aki ki van gyurva,kockahas stb.? Vagy epp 65 kg? Szerintetek?2014. febr. 7. 18:30
4/12 anonim válasza:
Változó és nem csak a kockahas számít
Ha most csak a külsőre vagy kíváncsi, rakj ki különböző képeket és kérdezd meg kinek melyik tetszik
Szerintem így kaphatnál legpontosabb választ :)
6/12 anonim válasza:
50 éves, 2 mm haj, kisportolt testalkat,szolid megjelenés és viselkedés. Én ezt preferálom. 30/n
7/12 A kérdező kommentje:
Hát nem tudom nekem eddig nem sokan mondták (azért egy páran igen) hogy helyes vagyok, mindenki azt mondja hogy édes, aranyos, cuki vagyok de helyesnek nem szoktak nevezni lehet mert nem akarják kinyilvánítani vagy nem tudom :/ szerintetek?
2014. febr. 7. 19:03
8/12 anonim válasza:
Örülj neki, hogy mondanak rád valami pozitívat! Van akinek az ég világon semmit sem mondanak...
9/12 anonim válasza:
Küldj képet, anélkül nehéz megmondani hogy helyes vagy-e
10/12 anonim válasza:
a világon semmit, mert leszbikus vagyok, muhaha :-DDDD
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!