Randa, esetlen fiúként szálka vagyok a lányok szemében?
Nem!! A férfinak elég ha egy fokkal szebb az ördögnél!!
Csak légy minimum 180cm magas!!
De, ha 160cm vagy, akkor lehetsz akár Alain Delon arcú is, úgy elhajtanak, lekezelnek, le "aranyosoznak" a nők, hogy férfiként nem jöhetsz számításba!! (legfeljebb, számításból, érdekből, kényszerűségből).
5-ös vagyok. Hidd el ismerem a nőket, tudom mi számít nekik és mi nem! Megnéztem a kérdező fényképét is és változatlanul fenntartom, amit az 5. számú hozzászólásomban írtam!
Ez a mostani csak átmeneti állapot! Még fiatal a kérdező! Bármi lehet belőle! Ha önbizalmat fog szerezni, kellő társaságban fog forogni, megismeri első alkalomra "a győzelem ízét" akkor a második, harmadik leányzónál már egyre jobban fog neki menni ez az egész!
Ha utána meg lesz a lehetősége, hogy vagány legyen, felhajtson két whyskeyt és lenne saját vállalkozása is hozzá, anyagi, családi háttér, ha félválról kezelné a nőket, akkor több nőt tudna szerezni, mint itt bármelyikünk!
Kérdező! Hány cm magas vagy?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!