Ismerkednél vele az után a kijelentése után hogy volt többször prostinál?
A sok álszent nő üljön le, mert egyes! Talán bele kellene gondolni abba, hogy mi lenne akkor ha nem annyiba volna egy egy éjszakás kalandot találni, hogy felvesztek egy csinos ruhát és elcipelitek a virgácsaitokat valami szórakozóhelyre esetleg csak felhívtok valaki ismerőst a b, csoportból aki kapva kap az alkalmon! Egy átlagos külsővel rendelkező férfinak bizony rohadtul meg kell dolgozni a szexért, nem hullanak a nők csak úgy a nyakunkba. És ha kiegészítjük a képletet annyival, hogy napi 8-10 órát dolgozol és mellette még tanulsz, továbbá egyedül viszed a saját háztartásod akkor nem biztos, hogy lesz annyi időd és energiád, hogy sok-sok órát tölts csajok fűzésével. még ha csak-csak össze is jön akkor is rengeteg idő elmegy arra mire azt összegereblyézed, azt az időt akkor inkább már valami hasznos dologgal is el lehetne tölteni...
leegyszerűsítve a kérdést, jó nagy hülye az aki elmondja egy nőnek, hogy járt már prostinál! ennyi erővel már mindenben legyél őszinte a nőkkel és garantáltam sosem lesz csajod!
Legyél mindenben őszinte pontosan, és ha jó ember vagy lesz normális barátnőd.
Ha nem, mehetsz haza forma 1-et nézni.
"Elég sok nő is úgy van vele, hoyg belemegy a kalandba. Érzelmek nélkül. Csak nem kell taplónak lenni és az elején tsiztázni kell"
Kinek mi az "elég sok". Én 30 éves vagyok, de szexpartnert még egyet sem találtam. A csajozási tapasztalataim alapján pedig rohadtul nem szabad őszintének lenni.
Azzal sem értek egyet aki azt mondja, hogy aki prostizott, az kapcsolatban is fog. Én azért prostiztam, mert nem akartam komoly kapcsolatot. Szexpartnert meg sokkal nehezebb találni mint barátnőt. Nem akartam szüzen meghalni, így rákényszerültem a prostira. És én csak olyan lánnyal járnék, akibe szerelmes vagyok. Ezért ha lenne komoly kapcsolatom, akkor ott semmilyen nőnek nem lenne esélye. Nemhogy prostinak.
A kérdésre a válaszom: Szakítsd meg a kapcsolatot ezzel a férfival. És azért mert lehet, hogy te vagy az a nő akivel szexkapcsolatot szeretnék kialakítani.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!