Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Ismerkednél vele az után a...

Ismerkednél vele az után a kijelentése után hogy volt többször prostinál?

Figyelt kérdés
Ismerkedek egy férfival aki 5 évig dolgozott Belgiumban. Ott ez idő alatt 6 alkalommal volt prostinál. Elfogadható lenne ez nektek??
2014. márc. 7. 10:29
1 2 3 4
 11/34 anonim ***** válasza:
61%
ne legyetek már ilyen álszentek! Van olyan férfi, aki bemegy valahová és máris fürtökben lógnak rajta a nők. És van olyan, aki meg hiába próbál bármit, keresztülnéznek rajta. Ha valaki az első csoportba tartozik, ne nagyon akarjon megítélni egy olyat, aki a másodikba!
2014. márc. 7. 10:38
 12/34 anonim ***** válasza:
Én a véleményemet nő létemre mondom. Számomra nem elfogadható, a szememben az ilyen illető nem nagybetűs férfi! 7es voltam. :)
2014. márc. 7. 10:41
 13/34 anonim ***** válasza:
Nőként meg főleg ne beszélj!
2014. márc. 7. 10:43
 14/34 anonim ***** válasza:
Az más. Oké, fizetek neki italt, de teljesen más érzés "levadászni" egy nőt, meghódítani és ágyba vinni, mint minden kockázat nélkül bemenni a "boltba", kiválasztani egy "nőt", akiért a kisujjamat sem kell mozdítanom és megkapom. Az előbbi mód önbizalmat ad és izgalmas, az utóbbi csak szánalmat kelt saját magam felé.
2014. márc. 7. 10:45
 15/34 anonim ***** válasza:
20%
Én egy szürke átlagpasi vagyok,család stb.Senki nem gondolná rólam,hogy a szolid munkahelyemen a női ügyfelek jó része megjárta az íróasztalom.(néhány kolléga kivételével),akkor én is alkalmatlan lennék parkapcsolatra,csak azért mert azt csinálom,amiről más fantáziál.
2014. márc. 7. 10:46
 16/34 anonim ***** válasza:
Miért ne? A véleményem akkor és ott mondom ahol nekem tetszik. ;) Amúgy pedig ha jól sejtem, nem férfiaknak szegezte ezt a kérdést a kérdező! ;)
2014. márc. 7. 10:46
 17/34 anonim ***** válasza:
Alkalmatlan is vagy. Ha ennyire nem tiszteled magad és a családodat, akkor nem vagy alkalmas kapcsolatra. Ha így szeretnél élni, légy szingli, de másokat ne alázz meg.
2014. márc. 7. 10:48
 18/34 anonim ***** válasza:
55%

77 %, te komolyan nem érted?

Nőként kb. olyan nehéz szexhez jutni, mint egy oroszlánt rávenni arra, hogy megegye a nyers húst.

2014. márc. 7. 10:50
 19/34 anonim ***** válasza:
(Bocsi, lemaradt. A 16-os válasz a 13ra reakció...)
2014. márc. 7. 10:50
 20/34 anonim ***** válasza:
No kedves 72. Lehet olyan nehéz, de aki megválogatja azt hogy kivel és mikor, annak nem is olyan egyszerű. Miért? Mert nem mindenki dobja oda magát mint egy konc, nem mindenki árucikk, és nem mindenki megvehető! Az olyan férfi aki pénzért kerít nőt, mire büszke? Abszolút elveszti a férfi látszatát.. Egyszerűen ösztönlény, aki még önmagát sem tiszteli. Ha tisztelné, választana maga mellé valakit, akit értékelhetne, és viszont értékelheté, és nem pedig levenné a polcról a felkínált árut, akit már lehet több ezren látogattak.. gyomorforgató, és gusztustalan!
2014. márc. 7. 10:54
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!