Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Ismerkednél vele az után a...

Ismerkednél vele az után a kijelentése után hogy volt többször prostinál?

Figyelt kérdés
Ismerkedek egy férfival aki 5 évig dolgozott Belgiumban. Ott ez idő alatt 6 alkalommal volt prostinál. Elfogadható lenne ez nektek??
2014. márc. 7. 10:29
1 2 3 4
 21/34 anonim ***** válasza:

Baromság.

És ha éppen nem akar kapcsolatot?

Az egyéjszakás lány pedig nem jár szűrésre,részeg,lehet hogy tolvaj..

2014. márc. 7. 10:56
 22/34 anonim ***** válasza:
Szerintem kellő emberismerettel ki lehet szűrni a normális nőket. Én legalábbis még soha nem kaptam el egy nőtől sem semmit. Mondjuk nem is tinikislányokat szedek fel, hanem érett, normális nőket. Én még midnig így gondolom, hogy önbizalmat és izgalmat az ad, ha te magad küzdesz meg a nőért. A prostikban semmi izgalom nincs.
2014. márc. 7. 10:58
 23/34 anonim ***** válasza:

Tudod, a nők mindig fel vannak háborodva rajta, hogy őket miért szólják meg, ha élvezetből szexelnek párkapcsolaton kívül. "Ha a fiúknak lehet, akkor nekünk miért ne?"

Holott ma már gond nélkül megtehetik! Érdekes módon fordítva már közel sem lehet látni ezt a nagyfokú toleranciát! Sőt, még sokkal durvábban reagáltok!

Mire fel?!

Valóban nagyon nehéz lehet a tucatnyi jelentkező közül kiválasztani egyet, míg ha nem az van a lábad között, akkor teperhetsz ki tudja, meddig! És még azt is bele kell kalkulálni, hogy ezalatt beleröhögnek a képedbe, megaláznak, beszólnak, kigúnyolnak. Valóban megéri!

2014. márc. 7. 11:00
 24/34 anonim ***** válasza:
A 23-as válaszom a 77 %-osnak szólt.
2014. márc. 7. 11:00
 25/34 anonim ***** válasza:
Neked lehet az, másnak nem feltétlen. Rengeteg férfi van, aki kivárja azt hogy legyen valakije, és nem megy ezalatt sem ri.ikhez... Mert nem ösztönlény, és tiszteli önmagát annyira. Úgy ahogy a nők bizonyos része is kivárja hogy legyen valaki, és nem fekszik össze fűvel fával. Értékrend kérdése. Majd a kérdező eldönti, hogy a saját értékrendjébe belefér e az ilyesmi vagy sem. Ő véleményeket kért, biztos nem általad vagy általam fog dönteni!... Szép napot!
2014. márc. 7. 11:02
 26/34 anonim ***** válasza:
Szép napot!
2014. márc. 7. 11:05
 27/34 anonim válasza:
67%
Most komolyan gondoljátok? Döntsétek már el, hogy mi a helyes és mi nem?! Helyes az ha megszerzek egy lányt, de csak szexre kell, amit persze nem mondok el neki, majd pár alkalom utána dobom is, persze lelkileg összetöröm rossz esetben. Vagy az a jó ha inkább elmegyek prostihoz és mivel CSAK szexelni akarok ezért meg is kapom azt, és nincsen senki megbántva. Itt nem erről van szó, hogy nem tud csajozni, lehet tud, de gondolom a felfogása olyan, hogy nem akar megbántani másik embert, de lehet tévedek. Csak azért írtam le ezt, mert mindenki úgy mondja, hogy miért nem csíp fel valami csajt, hát ezért! Komolyan, ha csak dugásra kell valaki akkor Én vagyok a köcsög, hát akkor inkább elmegyek prostihoz, ennyi. Én simán kezdenék vele a helyedben, ha érzed a szimpátiát akkor miértne?! Max. kiderül, hogy nem vagytok egymáshoz valóak, ennyi.. Én úgy gondolom, hogy egy próbát mindig minden megér, no de csak akkor ha akarod is..
2014. márc. 7. 11:07
 28/34 anonim ***** válasza:

Természetesen kizáró ok már egy alkalom is. Az a férfi aki ilyen szolgáltatást vesz igénybe szerintem érzelmileg nincs olyan szinten, hogy normális párkapcsolatot tudjon kialakítani.

25\l

2014. márc. 7. 12:38
 29/34 anonim ***** válasza:
Akkor 5 évig ne is szexeljen?
2014. márc. 7. 12:41
 30/34 anonim ***** válasza:

"Helyes az ha megszerzek egy lányt, de csak szexre kell, amit persze nem mondok el neki, majd pár alkalom utána dobom is, persze lelkileg összetöröm rossz esetben."

Ez azért nevetséges. Elég sok nő is úgy van vele, hoyg belemegy a kalandba. Érzelmek nélkül. Csak nem kell taplónak lenni és az elején tsiztázni kell

2014. márc. 7. 12:44
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!