Egy magának való, rugalmatlan pasinak, akinél sosincs mosatlan edény és mindig időben lefekszik, az ilyenektől félnek a lányok?
Mert én egy ilyen pasi vagyok, nem vagyok valami rugalmas, nem szeretek nagyon mászkálni szórakozni járni semerre.
Szeretem ha rend van magam körül.
Mindig ugyanakkor dolgozom, eszem, alszom, edzem.
Nincs dumám, ha találkozom is egy csajjal akkor a randi után még találkozni akar velem, aztán ha már kicsit beszéltünk elmegy tőlem "kedve".
Pedig saját véleményem szerint egy jó ember vagyok, soha nem ártottam senkinek, és eléggé ragaszkodó hűséges típus vagyok.
Nektek egy ilyen ember pálya?
Nem, nem erről van szó, ha oda jutnék nyilván nem csinálnék ilyet.
Igaza lehet az egyik válaszadónak lehet dögunalmas vagyok.
Szerintetek am nem?
Ennyiből nem lehet megmondani,hogy dögunalmas vagy-e,nem ismerlek.
A kérdésedtől és a válaszaidtól nem untam magam halálra.:)
Nincs olyan,h "unalmas ember" :)
Emlékeztetsz az egyik kollégámra, csak bizonyos szempontból. Ő is egy nagyon megbízható, rendes férfi, mégsem talál párt magának már nagyon régóta. Róla viszont tudjuk,h kik jönnek be neki, és bizony esetében itt van a gond. A kollégánk sok tekintetben puritán (nem jut jobb szó az eszembe) és merev is. Nincs tv-je, jogsija, kocsija. Ezekkel persze semmi probléma nincs, csak sajnos olyan nők tetszenek neki, akik viszont nagyon is modernek. Így Ő is max 1-2 randiig jut. Csak arra szeretnék kilyukadni,h nem lehet,h Te sem a megfelelő nőkkel randizol? Mondjuk olyanokkal, akik kifejezetten szeretnek legalább moziba járni, nincs kötött napirendjük. Egyik "típussal" sincs probléma, csak épp nem illenek össze.
Nem azért írtam a kocsi/jogsi nélküli kollégám példáját, mert úgy gondoltam Neked sincs. Csak arra próbáltam rávilágítani,h annak ellenére nem talál párt, h tök rendes, normális. Még pedig azért nem, mert rossz helyen keresgél.
Ha te folyton olyan lányokba botlasz, akik imádnak szórakozni, jókat dumálni akár idegenekkel is, szeretik a spontaneitást, akkor eleve kudarcra ítélt a helyzet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!