Férfiak! Mit szóltok, ha egy 26 éves lány még a szüleivel lakik? Ismerkedésnél számít? Zavar titeket?
Engem egyáltalán nem zavarna, sosem zavart, ha valaki a szüleivel lakott még.
27/F vagyok, és saját lakásban lakom. Logisztikus létemre egy gyárban operátorként dolgozom, mert jelenleg nincs más, de nem szégyenlem. Viszont sok csaj ezért elutasító velem szemben, mert ilyen munkám van. A saját lakás önmagában nem mindig elég. Persze az ilyen csajokról megvan a véleményem. Pedig nem is topmodell kinézetűek. Na mind1.
Időpont ma 21:32
Budapesten 50 ezerért nem könnyű lakást találni, plusz alaphangon 25 ezer a rezsi!
Egyáltalán nem szólnak bele, nagyon jó a kapcsolatom velük. És sokszor nincsenek itthon. Vannak barátaik, akikkel rendszeresen összejárnak, programokra mennek, nyaralni stb. És ha mondjuk van párom, akkor megbeszéljük ki, mikor, merre megy és úgy szervezzük, hogy itthon tudjak lenni kettesben a fiúval, éjszaka is. Nekik ez nem gond, tökre partnerek benne. A munkámat abból a szempontból szeretem, hogy imádom a gyerekeket. De sok gond van bent a körülményekkel, a szabályokkal, meg a vezetőséggel.
Ha lenne pénzem azonnal elköltöznék, mert sztem a különélés nem csak a pénzről szól. "Pszichológiailag" is szükség van az önálló életre egy bizonyos kor után.
21:37
Ki a fszomat érdekel, hogy te min mentél keresztül?! Hol nem sz@rom le a te életedet szerinted? Nézzél már tükörbe te pökhendi hülyegyerek. Irreális elvárásaiddal lehúzhatod magadat a wc-n, egymás után 2x is, hogy biztos hogy lemenjél! Te is egy noname nethuszár vagy a pénzügyi diplomáddal, külföldi munkáddal meg a netes tőzsdés karriereddel. Közben meg egyedül nyomorogsz egy patkánylyukban és neten írogatsz, hogy kicsit fényesebbé tedd a sivár életedet, mert nem akarom elhinni, ha olyan jó keresel, akkor a gyk a szórakozásod. Ha igen, akkor nagy baj van nálad!
#24: Megvannak a magam okai. Érdekel a pszichológia. Főleg az, hogy a magadfajta senkiházi irigy majmok mit éreznek olyankor, amikor ilyeneket fröcsögnek :)
#23: Pont az utolsó mondatodra gondoltam én is :) Persze, ha ezt így meg lehet oldani, nyilván nem zavarna. Inkább keressen kevesebbet a párom, de élvezze, amit csinál. Volt már olyan barátnőm, aki elég jól keresett, de minden este úgy esett haza, hogy kb meg akart ölni, három órán át panaszkodott, megfürdött, befordult a fal felé, aztán aludt... Na, ilyet soha többet nem akarok :)
Engem egyáltalán nem zavarna, főleg, h én is a szüleimmel lakom, mert egyszerűen nem vagyok hajlandó feladni egy családi ház kényelmét, a szuper kaját, a nyugalmat, a kertet valami redvás lakásért, ahol még az autókám se állhatna a fűtött garázsban, csak az utcán, kitéve az elemeknek. Volt olyan aki eleve megmondta neki egzisztencia kell, mondtam, akkor keressen magának mást :D
35F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!