Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Férfiak! Mit szóltok, ha egy...

Férfiak! Mit szóltok, ha egy 26 éves lány még a szüleivel lakik? Ismerkedésnél számít? Zavar titeket?

Figyelt kérdés

2014. márc. 6. 20:39
1 2 3 4
 11/31 anonim válasza:
Igen zavarna ha a szülők rosszkor lennének otthon :D
2014. márc. 6. 21:01
 12/31 anonim ***** válasza:
véletlenül 26 éves vagyok! engem nem zavarna, de ahogy már előttem is írták a nőket bizony zavarná... amúgy megjegyzem, hogy nem kevés "munka", munka mellett egyedül fenntartani egy háztartást, úgy hogy jó kaja legyen és tisztaság!
2014. márc. 6. 21:01
 13/31 anonim ***** válasza:
18 éves korom óta lakom albérletben, mégsem tartom gáznak, ha valaki a szüleivel él.
2014. márc. 6. 21:03
 14/31 A kérdező kommentje:
Bölcsődei gondozónő vagyok amúgy. Akit érdekel rákereshet mennyiért dolgozunk. Egy kis garzont talán fenntudnék tartani, de mellette magamat olyan szinten, ahogy azt azért illik, már nem. És most nem arra kell gondolni, hogy luxus körülmények között szeretnék élni, de mindenki tudja sztem, hogy a kaja mellett milyen sokba kerül a ruházkodás, meg elmenni időnként valahova kikapcsolódni. És ha párom van akkor "miatta" is költeni. Mert bár nő vagyok, de nem szeretem ha mindent a férfi fizet. És még a kondi bérletről meg a szépítkezős cuccokról nem beszéltem, ami így nem tűnik fontosnak, de az. Amúgy éltem külön 2 évet korábban, csak nem egyedül hanem lakótársakkal, tehát csak 1 szobát béreltem, viszont ezt megelégeltem, az sem volt olyan egyszerű.
2014. márc. 6. 21:18
 15/31 anonim ***** válasza:

ismertem olyat aki 36 évesen lakott a szüleinél. manapság már inkább az kirívó aki megengedheti magának.

ez tényleg inkább a nők kitétele, mivel a férfit pénzeszsáknak nézik.

2014. márc. 6. 21:20
 16/31 anonim ***** válasza:
87%

20:55

Na már megint egy "tőzsdébőlélekbasszátokmeg" guru. Kezdtek kicsit unalmasak lenni.

Oka: nagyon szuper szüleim vannak, nagyon jó a viszonyunk! Ezek után minek is fizetnék a 4 falért és az egyedül lakásért 50-70e-et??? Nem vagyok hülye!

2014. márc. 6. 21:32
 17/31 anonim ***** válasza:
82%

Én anyámékkal élek , és még így is tervezem sokáig, mert olcsó, kényelmes (egyszerre csak egy ember főz és mos, így a többinek más nem kell). Így több pénzem marad, amit befektethetek. Hülye lennék külön költözni, hogy aztán nyomorogjak, és egész nap mossak főzzek, gürizzek, hogy meglegyen a lakbér vagy a törlesztőrészlet. Tudom, hogy sok csajnak ez nem imponál, de bekaphatják. Nincs az a szuper csaj, akiért ezen változtatnék.

32F

2014. márc. 6. 21:34
 18/31 anonim ***** válasza:
38%

#16: szerinted hol nem szarom le, hogy kit tartasz unalmasnak? Pénzügyet tanultam egyetemen, utána meg másfél éven át, napi 14 órában güriztem külföldön egy gyárban, hogy legyen tőkém elkezdeni. Ha tudnád, miken kellett keresztülmennem azért, hogy itt tarthassak, nem szólongatnál be. Paraszt.

Kérdező: szüleid mennyire beszélnek bele az életedbe? Szereted a munkádat?

2014. márc. 6. 21:37
 19/31 anonim ***** válasza:
A kérdésre válaszolva: ilyennel járnék a legszívesebben, mert valószínűleg helyén van a pénzügyi intelligenciája, és nem húzza le saját magát meg engem sem anyagilag, valamint nem tesz így, mintha ő csinálná jól. Bár ha te csak azért vagy a szüleidnél, mert nincs lóvéd, de ha éppen lenne annyi, akkor máris költöznél, nem ez a kategória vagy.
2014. márc. 6. 21:39
 20/31 anonim ***** válasza:
Egyátalán nem zavar, nem indul ezért hátrányban senki. Sokan főleg az anyagiak miatt nem tudnak elköltözni és nagyon ritkán szakad az ember fejére egy bank. 23 éves vagyok és férfi, azthiszem akaratom ellenére nagyon sokáig fogok még a szülőknél lakni, pedig ha tehetném, azonnal költöznék a fővárosba. Egyedül viszont képtelenség rendesen megélni, a pénzgyűjtést meg el lehet felejteni.
2014. márc. 6. 21:40
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!