Hogyan szólítsak le egy lányt?
Figyelt kérdés
mondjuk ha az utcán jön vagy egy bevásárlóközpontban látom. ha egyedül van? vagy ha többen? köszönöm előre is mindenkinek és légyszíves normális válaszokat! :) nem vagyok túl bátor fiú sokat gondolkoztam ezen,de úgy nem szeretnék odamenni hogy "szia mizu" vagy valami hasonló sablon dumával :/2014. márc. 5. 13:32
1/6 anonim válasza:
Pl. ha bevásárlóközpontban válogat a paradicsomok között, akkor lépj oda és mondd neki, hogy segíthetsz-e a választásban. Szerinted a keményebekket kellene megvennie, mert az tovább eláll a hűtőben, stb.
Telejesen természetes szöveggel kell odamenni...
Semmi olyan extra csajozós szöveg, hogy pl: a szép szemeidhez inkább szamócát vennék, nem hagymát...
Vagy kicsit bunkóbban: ha nekem ekkora mellem lenne, akkor inkább sárgadinnyét vennék, mint barackot, stb...
No para
2/6 A kérdező kommentje:
19éves vagyok amúgy :) köszönöm
2014. márc. 5. 13:45
3/6 anonim válasza:
ha nem ismeritek egymást persze ezekután mutatkozz is be
4/6 anonim válasza:
"Hé paraszt! Melyik út megyen Budára?"
5/6 anonim válasza:
Szerintem hagyjad. :/ A mai lányok úgy el vannak kényeztetve, hogy igazából nem is sezretik, ha bárhol, akár neten, akár a városban valaki kezdeményez náluk. Ők már kinéztek maguknak egy helyes páwa, swag vagy tapló, kigyúrt fickót magunak, esetleg az apakomplexusosak épp a buszsofőrt vagy a nagypapát.
6/6 A kérdező kommentje:
utolsó: 100%ban egyetértek veled! ez az egyik oka amiért feltettem ezt a kérdést,mert nem vagyok se páwa,se swag meg nem tudom mik vannak még és most az a menő,de nekem nagyon nem jönnek be ezek.
2014. márc. 10. 01:05
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!