Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Hol lehet manapság (jó) pasit...

Hol lehet manapság (jó) pasit találni?

Figyelt kérdés

18 éves lány vagyok, és szigorúak a szüleim ezért ritkán járok csak buliba (bed, peaches meg ilyen helyekre). és az lenne a kérdés, hogy aki nem jár discoba az mégis hol ismerkedik? mert a színházban vagy a plázában esetleg az állatkertben nemigen rohangálnak csak úgy a helyes szingli pasik.

szóval az érdekelne, hogy mégis milyen helyen lehet, a bulizós helyeken kivűl ismerkedni?

középsulis, egyetemisták válaszát várom :)

#ismerkedés #nem a discsoban #18-20éves fiúk-lányok
2014. márc. 2. 22:01
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:

Bárhol lehet ismerkedni csak szerencse kell hozzá.

Talán valamilyen sportpálya,konditerem közelében kutass,társastánc tanfolyam,hasonlóak.

Bár a kérdés elolvasása után kicsit elgondolkodtam hogy nálad a színházba járás kizárja-e a jó pasi fogalmát...

18/F

2014. márc. 2. 22:26
 12/19 laci911 ***** válasza:
Ha nem vagy legalább 7 es csaj akkor ne is álmodozz , gondolom egyszerű unalmas nő vagy aki csak 1 patron miatt jönnének össze veled :d Tehát ha nem vagy szép nő ne is álmodozz .
2014. márc. 2. 22:31
 13/19 anonim ***** válasza:

Például az egyetemen?

Amúgy lehet, hogy csak neked nem kéne olyan fene válogatósnak lenni. Tedd lejjebb a mércét, és mindjárt több jó pasi "lesz". :) Aztán menj be a BME-be, ott van fiú elég, és válogass. Ha jól nézel ki és normális vagy (okos, kedves, nem plázacica, nem beképzelt csitri), akkor egyébként bárhol rekordidő alatt összejöhetsz bárkivel. Az a lány, aki szép és okos az mindig, mindig, MINDIG foglalt, mert egyszerűen minden pasi közül válogathat.

2014. márc. 2. 23:16
 14/19 anonim ***** válasza:
bárhol. a diszkóba járás nem feltétele az ismerkedésnek.
2014. márc. 3. 09:56
 15/19 A kérdező kommentje:

Csak az a baj, hogy nem egyetemre járok még hanem a középsuli végefelé. és mivel nem is Pesten ezért így elég nehéz, mert a suliban alapból nagyon sok a lány az a kevés fiú meg vagy foglalt, vagy reménytelenül szerelmes valaki másba vagy egy idióta.

Nem vagyok egy Scarlett Johanson de csinos vagyok és még akár okosnak is mondható és vicces általában kedves. plázap*csa meg semmiképpen sem!

csak az a baj, ami a kérdésem is volt, hogy kisvárosban lakok, nem pesti suliba járok és a környéken (suliban, buszon, úszóedzésen) ha nincs olyan fiú aki korban is jó lenne és értelmes, helyes lenne az nincs. és mivel buliba nem járok, ezért kérdeztem, hogy hol lehet ezenkívül ismerkedni? hátha esetleg van valami jó hely, ami nem egy éjszaki disco hanem valami beülős hely vagy nem is tudom..

2014. márc. 3. 16:48
 16/19 anonim válasza:

13-massal nem értek egyet. Én pl. Szegeden járok egyetemre, így nehezen megyek be BME-re.. De normális vagyok (a te szavaiddal élve okos, kedves, nem plázacica, nem beképzelt csitri), gyönyörű nem vagyok, de azért csúnya sem, mégsincs olyan gondom, hogy a sok pasi közül nem tudok választani, mert egy sincs, aki normális, és nem szar le, meg nem csak barátnak tekint..

20/l

2014. márc. 3. 17:15
 17/19 anonim válasza:

"Uristen csefy miota az eszemet tudom azota csajod van XD"

Kamu. csefy meleg, pasija van. Lógó fitymával.

2014. márc. 3. 22:09
 18/19 anonim ***** válasza:
#16: Talán küldj nekik valamilyen jelzést. Valószínűleg nekik meg az a gondjuk, hogy nem mernek lépni, mert félnek a visszautasítástól, mivel látszólag nem mutatsz semmilyen hajlandóságot (hiszen nem jelzel, hanem azt várod, hogy ők lépjenek). Az első jelet a nő szokta küldeni. Normális lányként semmi nehézség nincs ebben. Kezdd el dicsérni mondjuk azt, aki tetszik, pl. ha jól sportol akkor azért, vagy ha jól tanul, akkor meg azért.
2014. márc. 4. 08:16
 19/19 anonim válasza:
18-as, a kezdőlépést megteszem én, ha olyan pasiról van szó, akit kedvelek. Általában azzal a szöveggel szoktak visszautasítani, hogy jófej vagy meg jót lehet veled beszélgetni, stb., de csak barát.. És kicsit már elegem van ebből a "csak barát" dumából..
2014. márc. 4. 13:50
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!