Hol találni manapság intelligens hölgyeket?
" Találd fel magad, ha olyan intelligens vagy, biztos menni fog."
Ez egy tipikus gyakoris (magyar?) hozzáállás. Ha valaki azt írja magáról, hogy intelligens, akkor rögtön elkezdődik a lejáratása minden lehetséges eszközzel.
Táncházakban, kulturális rendezvényeken stb.stb., sőt az interneten is akadnak.
De tényleg találd fel magad :)
27N
Írj rá 6-osra :D
Egyébként most lehet írni, hogy lejáratás, de tényleg igaz, hogy aki "értelmes" "sokoldalú" annak biztos vannak sokoldalú, értelmes ötletei az ismerkedésre! Ez nem lejáratás! Ez tény!
Nekem nagyon sok olyan nő ismerősöm van, egyetemre járnak, kulturális rendezvényeket látogatnak, megértőek, kedvesek, de valahogy egyik se szeret interneten ismerkedni, sokkal érzelmesebbnek találják az élőben ismerkedést a társkeresőkkel ellentétben.
Természetesen biztos vannak ilyen nők interneten is, csak szerintem ritkább.
Hát ha minden lányhoz oda mész egy rendezvény alkalmával, akkor az szerintem nem mutat jó fényt rólad. Én se nagyon ismerkednék olyannal, aki előttem odament 3 lányhoz mert nem olyan, mint aki komoly kapcsolatot keresne (gondolom azt keresel). Másrészt meg engem is leamortizálna, hogy neked bárki megfelel, csak legyen valakid.
De gondolom az, hogy minden lány foglalt vagy érzéketlen, csak túloztad. Mert egyszerűen lehetetlen, hogy te végig kérdezel lányokat és megismered őket. Légyszi kerüld a túlzásokat és akkor talán reálisan is tudnak véleményt adni!
Menj koncertekre! Menj fesztiválokra! Társkeresőzz, hátha bejön! Esetleg ha tudsz akkor menj szórakozóhelyre, ami kulturáltabb (már ha van a közeledben).
Amúgy egyetemen rengeteg csaj van! Lehetetlen hogy mind foglalt legyen, vagy bunker.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!