Hol találni manapság intelligens hölgyeket?
"És ne merészeld azt mondani, hogy a nőknek nincs ilyen problémájuk! Én azt tapasztaltam az életben, hogy mindenkinek jut valami rohadt fájdalmas!"
Érzelmileg, valamint önértékelés szempontjából nem mindegy, hogy valaki a tucatnyi udvarlója közül mazsolázik vagy sorozatosan fájdalmas visszautasítások érik. Egy nő értelemszerűen nem szenvedhet annyit, mint egy férfi.
Nem úgy értettem! Ne legyél már ennyire korlátozott!
Lehet valakinek tucat udvarlója, ha mind bunkó szemétláda. Lehet valaki gyönyörű, ha mindent/mindenkit elveszít maga körül. Soha nem tudhatod, hogy az a lány, akit körül ugrálnak a férfiak, mit élhet/élt át!
Talán hihetetlennek fog tűnni számodra, de nem csak párkapcsolati problémák léteznek a világon.
Na meg azért hagyjuk már, hogy a nőket nem utasítják vissza. Itt állandóan azért picsog egy csomó srác, mert alacsony és senkinek se kell.
Én is kaptam sorozatos elutasításokat(amikor kiderült, hogy tetszik), méghozzá elég bunkókat, kiröhögtek, megszégyenítő jelzőket kaptam, amiket nem tudtam levakarni. És tudod mit? 16 évesen, lányként nem raktam fel egyetlen egy kérdést se, egy percet se panaszkodtam, hanem elgondolkoztam, hogy mi lehet a probléma velem és tettem érte!
Elég szomorú, hogy manapság alig vannak olyan férfiak akik még férfiasak. Bennem több férfiasság van mint jó néhány gyk-s fiúcskában. Még szerencse, hogy ezt csak neten tapasztalom!
Várhatod az értelmes nőt, de egy értelmes, művelt nő nem fog egy olyan pasival járni, aki panaszkodni jár fel gyk-ra és nem fogja rá az összes hibát a nőkre!
" Egy nő értelemszerűen nem szenvedhet annyit, mint egy férfi" ... értelemszerűen akkor műttesd át magad nővé
Kedves 22-es!
Nem kizárólag párkapcsolati problémám voltak. Pár éve nem elhanyagolható egészségügyi gondjaim voltak, emellett mesélhetnék a szegény családi hátteremről. A tanulmányi eredményeimet pedig önerőből értem el, nem pedig protekcióval.
Nem zárom ki, hogy egy nő is szenvedhet, de az esetek többségében a férfi a kezdeményező és a nő az elutasító fél. Egy nőt ugyanúgy megbánthatnak, mint egy férfit, de egy férfi - megint csak az esetek többségében - több időt, energiát és pénzt fordít az udvarlásra vagy egy kapcsolatra. Kritizálhatsz engem, de a tényeket nem vonhatod kétségbe.
"Sajnos a nők primitívek és betegesen gonoszak. "
"Egy képtelen átélni a fájdalmat, amivel én nap mint nap szembesülök"
"Egy nőnek nincsenek párkapcsolati problémái, egy nőnek csak válogatni kell az udvarlók között." ezután: "Nem zárom ki, hogy egy nő is szenvedhet" akkor most döntsd már el, hogy mi a véleményed!
Ha ilyen negatív véleményed van a nőkről, akkor minek a francnak ismerkedsz?
És kikérem magamnak a pénzes dumát! egyáltalán nem igaz, főleg a normális nőknél. A legutóbbi kapcsolatomnál én költöttem többet a másikra, azt hiszem, nem én vagyok az egyetlen - amúgy meg nem is zavart. Szóval ezt a tényt kizárhatod.
Egyébként most húha. Több energia, meg idő megy az udvarlásra. Akkor én is hozzak fel ilyen közhelyeket? A nők kb 80%al több pénzt, több időt és energiát fektetnek bele a szépítkezésbe, mint a férfiak - amiben a férfiak jó része nem is tudja milyen szenvedés! A nők szülnek, a nők kevesebb fizetést kapnak, a nőket pocsék sofőröknek vannak beállítva.. és még sorolhatnám. A tényeket nem vonhatod kétségbe!
Tudod, mindkét nemnek megvannak a nehézségei. De egyik nemnek se könnyebb a másiknál. Ezt tudhatnád a tanult fejeddel!
Hagyjuk a feminista szövegelést. A nők nem kapnak kevesebb fizetést, csak a férfiak között több a tehetségesebb. A férfiak átlagosan hamarabb halnak meg a nőknél, jóval többen követnek el öngyilkosságot (jórészt a nők miatt).
Amúgy a párkapcsolatok többségében a nő használja ki anyagilag a férfit, sok egyetemista lány idősebb férfi által kitartott vagy prostituáltként keresi a kenyerét. Inkább ne legyen barátnőm, mint hogy egy átlagon aluli nőszemély kihasználjon.
"Hagyjuk a feminista szövegelés. " ha nem érezted volna, pontosan azért kezdtem el, mert te az egész kérdést egy undorító hímsoviniszta közhelyekre alapozod.
e
"A nők nem kapnak kevesebb fizetést" dehogynem! Megemlíteném egy nő rokonomat, aki a nap 24 órájában dolgozik (meg is van említve neki, hogy milyen jó, szakértő munkaerő), és kevesebbet kap (15%al!), mint az ugyanazt dolgozó férfi kollégája, akit rugdosni kell, hogy dolgozzon. Hasonlót tapasztaltam én is, amikor vendéglátásban dolgoztam. Többet dolgoztam, ráadásul kikellett bírnom a férfiak perverz felszólalásait, amit addig bírtam míg le nem taperoltak. Szóval nemcsak hogy kevesebbet kaptam, többet dolgoztam és még visszaélések is voltak.
"férfiak között több a tehetségesebb" ez megint egy olyan idióta szöveg, hogy a férfiak okosabbak stb. Ha ezt mondod egy lánynak akkor ne csodálkozz :DD
"A férfiak átlagosan hamarabb halnak meg a nőknél" ahogy az is igaz, hogy a férfiak között sokkal többen élnek egészségtelenül és a nemrégiben olvastam arról hogy a férfiaknál több hormon elősegít betegségeket. Írhatnám azt is, hogy a férfiaknál több a túlsúlyos is (csak nehogy azt írd, hogy a nők hizlalják fel őket :D)
"jóval többen követnek el öngyilkosságot (jórészt a nők miatt)" és ezt meg is kérdezted tőlük? vagy hogy? Egyébként én sajnálatos módon 2 embert is ismertem, akik öngyilkosak lettek, másik 1et pedig csak látásból. Egyik se nő miatt, hanem az egyik a család miatt, a másik munkahely elvesztés miatt, a harmadik pedig félelem miatt (rossz közegbe került és zsarolták)
Nagyon sok férfi van aki szintén kihasználja a párját anyagilag. Ráadásul azok a lányok tényleg prostiként viselkednek, de azok a férfiak se érnek többet, akik fizetnek ilyenért. Meg egy ilyen lány alapból kizárja a normális tulajdonságot, szóval nem is értem, hogy miért jön ide. Az egyetemen is vannak hülyék, sajnos. Míg egyetemen kívül is vannak nagyon okosak, értelmesek, tehetségesek.
Ezt mégegyszer beírnám, hátha most megérted a jelentését: "mindkét nemnek megvannak a nehézségei. De egyik nemnek se könnyebb a másiknál"
Még mindig nem válaszoltál arra a kérdésre, hogyha ennyire utálod a nőket, ennyire hímsoviniszta vagy, előítéletes, akkor minek akarsz barátnőt? Ha úgyis az energiádat, az idődet és a pénzedet veszíted el vele?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!