Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Hol találni manapság intellige...

Hol találni manapság intelligens hölgyeket?

Figyelt kérdés
Értelmes, helyes, érzelmes, sokoldalú férfi vagyok, művelt,tanult nőre vágyom.
2013. nov. 29. 10:54
1 2 3
 11/26 anonim ***** válasza:
2013. nov. 29. 11:29
 12/26 anonim ***** válasza:

A kérdés kiírója írt egy privát üzenetet, amelyben kifejtette, hogy hol diplomázott és egyéb érdemeit és felajánlotta, hogy megismerkedhetnénk.

Én visszaírtam egy kedves, rövid levelet pár sorban, hogy van párom, de azért köszönöm a megkeresést és további sikeres párkeresést kívánok.

Erre az volt a válasz, hogy rögtön gondolta, hogy minden nő foglalt és még élvezik is a visszautasítást.... :D

Nos erre csak azt írtam, hogy az emberség és a találékonyság nem attól függ hogy hol diplomázott és hány könyvet olvasott :) Szánalmas.....

6-os voltam

2013. nov. 29. 12:36
 13/26 anonim ***** válasza:
@12: Ha így ismerkedik élőben is, akkor nem csoda ha "minden lánynak foglalt".:D
2013. nov. 29. 12:52
 14/26 A kérdező kommentje:

Sajnos a nők primitívek és betegesen gonoszak.

Egy képtelen átélni a fájdalmat, amivel én nap mint nap szembesülök. Egy nőnek nincsenek párkapcsolati problémái, egy nőnek csak válogatni kell az udvarlók között. Jaj, és ha egy férfi szándékai komolyak és tisztességesek, el kell viselnie a buta hölgyemény gonosz, kegyetlen visszautasítását.

És miért utasítják el a nők élvezettel az intelligens férfiakat? Azért, mert kegyetlen szadisták.

2013. nov. 29. 13:04
 15/26 anonim válasza:

Kedves Kérdező, kerüld az általánositásokat. Amíg ilyen negatívan gondolkodsz a női nemmel kapcsolatosan, ennyi keserűség van benned, addig sokkal kevesebb eséllyel találsz magad mellé művelt, tanult nőt. A pozitív kisugárzás sokkalta vonzóbb tulajdonság egy nő szemében, mint az egyetemi végzettséged meg, hogy helyes és érzelmes vagy. Tanácsolom, hogy gyakorolj egy kis önkritikát is, gondolkozz el azon, hogy vajon te mit ronthatsz el, ha ennyire sikertelen vagy a nők körében és változtass a hozzáállásodon, ne csak bennük keresd a hibát. Az nem létezik, hogy minden nő foglalt a környezetedben, ez erős túlzás volt. Ezzel nyugtatgathatod magad, hogy ezért nem találsz nőt, meg hogy aki szingli, az mind bunkó, de felesleges ezzel takarózni. Valamiért úgy tűnik, hogy nagyon rá vagy görcsölve erre, ez is hátráltathat például, mert megérzik ezt a nők rajtad. Sok sikert.

28/N

2013. nov. 29. 14:00
 16/26 A kérdező kommentje:

Kedves 15-ös,

Sajnos a nők olyan szinten és olyan mélyen lerombolták az önértékelésemet, hogy beletelik némi időbe, míg regenerálódom.

2013. nov. 29. 14:08
 17/26 anonim ***** válasza:

"Sajnos a nők primitívek és betegesen gonoszak. " ez a mondatod kizárja, hogy értelmes vagy. Ha meg őszintén így gondolod, akkor egyáltalán miért akarsz magadnak egy primitív, betegesen gonosz nőt? Az ilyen picsogónak szokás azt mondani, hogy akkor keress magadnak férfit!

Ez a kérdés is arra megy, hogy a nők szemetek. Ezt akarod olvasni! Had ne mondjam, hogy a férfiak milyen szemetek tudnak lenni, de azért én vagyok olyan értelmes, hogy nem mondom azt az összes férfira, hogy egy szemét bunkó szívtelen állat, mert nem igaz :)

A további szöveged pedig csak hablaty. Semmi értelme nincs.

"miért utasítják el a nők élvezettel az intelligens férfiakat? " ilyet egy intelligens ember nem kérdez , ugyanis nincs ennek alapja. Nem az intelligencia alapján utasítanak el férfiakat a nők, mert ez alapvető tulajdonság manapság.Max hiányában utasítanak el!

Ráadásul, ha naponta mész oda lányokhoz, akkor egyik se lehet számodra valami különleges, csak egy "használati cikk", amire neked szükséged van, de csak azért hogy legyen.

És ne merészeld azt mondani, hogy a nőknek nincs ilyen problémájuk! Én azt tapasztaltam az életben, hogy mindenkinek jut valami rohadt fájdalmas! Nehogy azt hidd, hogy aki gyönyörűnek, okosnak született, annak olyan boldogság az élete! Nem minden a külső tudod. Vannak ennél ezerszer rosszabb, szomorúbb dolgok és te összetennéd a kezedet, hogy neked még csak ilyen problémáid vannak!

És persze írhatod, hogy a nők lerombolták az önértékelésedet. nem hiszem, hogy az összes nő visszautasított a világon.

2013. nov. 29. 14:11
 18/26 anonim válasza:

A 17-es válaszolóval nagyon egyetértek, minden egyes szavával.

A 15-ös vagyok.

2013. nov. 29. 14:24
 19/26 anonim ***** válasza:

Kedves kérdező!

Ajánlott megfontolni egy pszichológus meglátogatását!

Az ideírtak alapján szükséged van rá és segítene.

2013. nov. 29. 14:37
 20/26 anonim ***** válasza:

"Sajnos a nők olyan szinten és olyan mélyen lerombolták az önértékelésemet, hogy beletelik némi időbe, míg regenerálódom."

"Értelmes, helyes, érzelmes, sokoldalú férfi vagyok, művelt,tanult nőre vágyom."

Valószínűleg ez lehet a helyzet, bár azt is hozzátenném, hogy a válaszaid alapján, a kérdés alatti részből gyaníthatóan egy se igaz rád.

2013. nov. 29. 15:06
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!