Miért nem szeretik a lányok a művelt, intelligens fiúkat?
És most nem feltétlenül a nyomi stréberekre gondolok.
Példa:
Van két fiú típus:
1) Cigiző, alkoholt fogyasztó, nagymenő, társasági életet élő srác
2 Olvasott, színházba járó, önálló gondolkodásra képes, ÉS SZINTÉN TÁRSASÁGI ÉLETET ÉLŐ srác
A lányok többsége a cigi és az alkohol ellenére is az előző fiút választaná. Miért van ez? Azt tökéletesen elfogadom, hogy a lányok erre buknak, csak a miértre szeretném megkapni a válasz...
Csak normális emberek írjanak, minden elfogadható válaszért megy a zöld kéz!
1) Cigiző, alkoholt fogyasztó, nagymenő, társasági életet élő srác
2 Olvasott, színházba járó, önálló gondolkodásra képes, ÉS SZINTÉN TÁRSASÁGI ÉLETET ÉLŐ srác
és van az aki a kettőt ötvözi: ÉN
A szinhaz nekem se különösebben az esetem, de alapbol nem allok szoba olyan pasival, aki keptelen 2-3 ertelmes mondatot önalloan összehozni.
22L
Tényleg nagyon intelligens lehetsz, ha te is "lányok"ként emlegetsz egy réteget... Neked miért kellene az a nő, akinek te nem vagy jó? Aki az első kategóriát választja, biztos nem lehet egy "intelligens, művelt" számodra vonzó nő. Akkor meg? Örülj, hogy szelektálódott!
Tehát mindebből következtetne, nyilván azok a lányok is isznak, cigiznek, nagymenők akarnak lenni, a kultúra pedig nem érdekli őket. A színház nem vonzó nekik, és még azt is megkockáztatom, lenéznek téged, amiért te felsőbbrendűnek hiszed magad az intelligenciáddal.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!