Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Miért nem szeretik a lányok a...

Miért nem szeretik a lányok a művelt, intelligens fiúkat?

Figyelt kérdés

És most nem feltétlenül a nyomi stréberekre gondolok.

Példa:

Van két fiú típus:

1) Cigiző, alkoholt fogyasztó, nagymenő, társasági életet élő srác

2 Olvasott, színházba járó, önálló gondolkodásra képes, ÉS SZINTÉN TÁRSASÁGI ÉLETET ÉLŐ srác

A lányok többsége a cigi és az alkohol ellenére is az előző fiút választaná. Miért van ez? Azt tökéletesen elfogadom, hogy a lányok erre buknak, csak a miértre szeretném megkapni a válasz...

Csak normális emberek írjanak, minden elfogadható válaszért megy a zöld kéz!

2013. nov. 9. 21:49
1 2 3
 21/25 anonim ***** válasza:
Na ha még jó képű is egy picúrt hozzá akkor itt az álompasim!:)
2013. nov. 10. 17:27
 22/25 anonim ***** válasza:
lefelejtettem hogy a kettes!
2013. nov. 10. 17:28
 23/25 anonim ***** válasza:

2. egyértelműen.

Az elsőnél a kizáró dolog rögtön a cigi... "nagymenő" srác sem kéne, alkoholt fogyaszthat, de ha lehet, csak mértékkel...

Valószínűleg a lányok egy rétegének, akik olyan típusúak, azért jöhet be az első valaki, mert népszerű srác mellett, azt gondolják népszerűek lesznek ők is....esetleg azt gondolhatják még, hogy menő dolog, egy ilyen valakivel járni (nem tudom mért lenne az)...amúgy fogalmam sincs, csak találgatok. 18/l

2013. nov. 10. 21:30
 24/25 anonim ***** válasza:
én szeretem az ilyen fiukat velük lehet csak igazán rendesen beszélgetni:)
2013. nov. 11. 18:10
 25/25 anonim válasza:

És miért van az, Kedves Kérdező, hogy a mai világban mindenki általánosít??? Képzeld, nekem az első, ha utánam dobnák, sem kellene. Nagyon bírom az intelligens, humoros, művelt fiúkat! Viszont az általánosítást ki nem állhatom!

14/L

2016. ápr. 14. 19:29
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!