Miért nem szeretik a lányok a művelt, intelligens fiúkat?
És most nem feltétlenül a nyomi stréberekre gondolok.
Példa:
Van két fiú típus:
1) Cigiző, alkoholt fogyasztó, nagymenő, társasági életet élő srác
2 Olvasott, színházba járó, önálló gondolkodásra képes, ÉS SZINTÉN TÁRSASÁGI ÉLETET ÉLŐ srác
A lányok többsége a cigi és az alkohol ellenére is az előző fiút választaná. Miért van ez? Azt tökéletesen elfogadom, hogy a lányok erre buknak, csak a miértre szeretném megkapni a válasz...
Csak normális emberek írjanak, minden elfogadható válaszért megy a zöld kéz!
"Csak egy sith gondolkodik végtelekben."
Az baj, hogy nem veszed/veszitek észre magatokat. A cigi meg az alkohol teljesen nyolcvanhatod rangú szempont, nem ez a lényeg. Hanem az, hogy ezeknek az embereknek van egy határozott kisugárzása, illetve a lányok egy része azt képzeli, hogy ő majd képes lesz megváltoztatni megszelídíteni őket. Ezzel ellentétben nem tartanak férfiasnak egy általad műveltnek nevezett fiút, mert általában visszafogott karótnyelt jellem tartozik hozzá.
Most ez egy dúrva általánosítás, mert egy művelt pasi is dohányozhat és ihat és egy menő csávó sem feltétlen iszik vagy dohányzik...
Az h téged le se csinálnak, az nem ezen külsőségek miatt van, hanem merrt uncsi vagy...
A két példád közül egyikkel se jönnék össze XD Az első az még egy kisfiú, a második az meg már egy öreg papi:)
Még szerencse, hogy minden ember más, és nem csak ez a két száraz típus létezik.
Az én pasimra mindkét leírás illik. Igaz, hogy a cigi és az alkohol csak alkalmi jelleggel. Szóval nem tudok neked értelmes választ adni. És mivel létezik olyan férfi, akire mindkét leírás passzol, ez által a kérdés is értelmét veszti számomra:)
Max annyit tudok mondani, hogy: De, szeretik.
Nálam nagyon nem igaz, amit leírtál. Bármerre megyek, sehol nem találok egy normális, intelligens, művelt, és nyugodt srácot, aki persze közvetlen, és társasági életet kedvelő srác.
Mit nem adnék egy ilyen srácért... ajj.
A páromra ezek közül mind igaz. Én ezt szeretem.
És hülyét kapnék, ha magas lóról osztaná nekem, hogy ne dohányozzak vagy ne igyak meg egy pohár bort.
Mellesleg amennyiben saját magad pozicionálod a második típusba, akkor el kell keserítselek: a kérdés alapján itt kőkemény demagóg általánosításról van szó, önálló gondolatnak sajnos nyoma sincs. Tele van az oldal ilyen kérdésekkel, tizenkettő egy tucat.
Én 2. verziót keresem, csak még nem találtam meg :D
Nálam a cigi alapból kizáró ok. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!