Hol lehet manapság (jó) pasit találni?
18 éves lány vagyok, és szigorúak a szüleim ezért ritkán járok csak buliba (bed, peaches meg ilyen helyekre). és az lenne a kérdés, hogy aki nem jár discoba az mégis hol ismerkedik? mert a színházban vagy a plázában esetleg az állatkertben nemigen rohangálnak csak úgy a helyes szingli pasik.
szóval az érdekelne, hogy mégis milyen helyen lehet, a bulizós helyeken kivűl ismerkedni?
középsulis, egyetemisták válaszát várom :)
Én még szabad vagyok csefyvel ellentétben ;)
Uristen csefy miota az eszemet tudom azota csajod van XD
Westendben, Mamutnál szoktam ismerkedni.
De ha egyetemen látsz egy srácot, ott is leszólíthatod, nincs ez helyhez kötve.
Vagy egyetemi programokon. Bár én azokon kevésbé szoktam, mert kevés a lány... óbudai egyetem, (mérnök info)
Pl. itt is :)
Írj, hogy ha gondolod, 18/F :)
Mr. Truth
naja már majdnem 6 éve :)
Ó kislány, dehogy is nem rohangálnak az álletkertben helyes szingli pasik. Elég, ha kimész az utcára és máris láthatod, milyen komoly diverzitással bír a kerítés nélküli állatkert. :D
Pl én helyes vagyok, de sajnos nem ismerkedem 20 év alatti nőkkel. Nekem még tejfogas vagy :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!