Fiúk, férfiak! Miért csak az alacsonyabb lányokat találjátok nőiesnek, szeretnivalónak, bájosnak?
178 cm magas lány vagyok és el vagyok kenődve rendesen. Állandóan azt hallom, hogy az alacsony lányok az arányosak, bájosak, törékenyek, szépek, stb., mellettük tudjátok férfinak érezni magatokat. Ezen az oldalon is állandóan ezt olvasom. Alapvetően nem lenne bajom a magasságommal, de ez így nagyon rosszul esik. Én is nőiesnek tartom magam, vékony vagyok, nem egy debella alkat. És persze nyilván nem a nálam alacsonyabb pasikat szúrom ki magamnak, de a nálam magasabbak is szinte mind az alacsonyabb lányokat szeretik.
Nem tehetek róla hogy magasra nőttem, de attól még én is törékeny, nőies vagyok belülről.:(
Kedves Kérdező!
Teljesen őszinte leszek Veled. Én is úgy voltam vele, hogy az alacsonyabb lányok aranyosak, helyesek, bújósak lehetnek. Mivel ez utóbbit én nagyon imádom egy lányban, inkább nekem is ők tetszettek.
De nem is tudom, legutóbb akivel alakult volna valami 175 cm magas volt, és az úgy valahogy teljesen klappolt. Szóval ezért ne legyél elkenődve, én 180 cm magas vagyok, szóval én sem számítok égimeszelőnek.
Ez nem annyira általános azért, nyugi :)
ne halgass senkire, en szerintem mindegy mien magas egy lany, de mondjuk en szemely szerint nem jonnek ossze egy kis torpe csajjal, hogy nez mar ki hogy a konyokomig erne a lany. oke egy ket kalandra benne lennek vele de nem tobbre.
en 190CM vagyok es hogy orulnek egy olyan lanynak aki nem a konyokomig er es nem kell ra anyira le neznem h ra tudjak nezni (szemebe peldaul) mintha a cipom neznem.
en amondo vagyok: ne buslakodj, orulj neki nem egy torpe lany vagy, te egy kulonbozo egyeniseg vagy nem kell olyannak lenni mint az atlagnak, orulj neki hogy kitunsz a sorbol es nem olvadtal bele.
megnyugvaskent, nalunk a csaladba, ismerosok kozott vannak olyanok hogy az ember, nem a no hanem az ember kb 165-170 cm a felesege, elettarsa 180 cm kb (fel fejjel magasabb minimum)
Én 177cm vagyok a feleségem 182cm. Több mint 13 éve vagyunk házasok két gyerekkel.
A poén az, hogy világ életemben az alacsony lányokat szerettem. Ha-ha, ilyen az élet. Ha valaki a magassága miatt hajt el egy másik embert az hülye. Ha én is így tettem volna sosem ismerem meg a feleségem. (Az is hozzá tartozik, hogy nagyon mutatósan néz ki és csodás hosszú lábai vannak.)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!