Fiúk, férfiak! Miért csak az alacsonyabb lányokat találjátok nőiesnek, szeretnivalónak, bájosnak?
178 cm magas lány vagyok és el vagyok kenődve rendesen. Állandóan azt hallom, hogy az alacsony lányok az arányosak, bájosak, törékenyek, szépek, stb., mellettük tudjátok férfinak érezni magatokat. Ezen az oldalon is állandóan ezt olvasom. Alapvetően nem lenne bajom a magasságommal, de ez így nagyon rosszul esik. Én is nőiesnek tartom magam, vékony vagyok, nem egy debella alkat. És persze nyilván nem a nálam alacsonyabb pasikat szúrom ki magamnak, de a nálam magasabbak is szinte mind az alacsonyabb lányokat szeretik.
Nem tehetek róla hogy magasra nőttem, de attól még én is törékeny, nőies vagyok belülről.:(
Nekem pont a magas lányok tetszenek csak, az alacsonyak meg nem. 175 az alsó határ :D
196/22/F
Gyere kérdező ellovagolunk a naplementébe és lekardozok mindenkit akitéged bánt
Zorro vagyok :)
Pff már tippeket sem lehet adni, mert köcsög vagyok.:D
Naisze'...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!