Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Fiúk, férfiak! Miért csak az...

Fiúk, férfiak! Miért csak az alacsonyabb lányokat találjátok nőiesnek, szeretnivalónak, bájosnak?

Figyelt kérdés

178 cm magas lány vagyok és el vagyok kenődve rendesen. Állandóan azt hallom, hogy az alacsony lányok az arányosak, bájosak, törékenyek, szépek, stb., mellettük tudjátok férfinak érezni magatokat. Ezen az oldalon is állandóan ezt olvasom. Alapvetően nem lenne bajom a magasságommal, de ez így nagyon rosszul esik. Én is nőiesnek tartom magam, vékony vagyok, nem egy debella alkat. És persze nyilván nem a nálam alacsonyabb pasikat szúrom ki magamnak, de a nálam magasabbak is szinte mind az alacsonyabb lányokat szeretik.

Nem tehetek róla hogy magasra nőttem, de attól még én is törékeny, nőies vagyok belülről.:(

2014. febr. 27. 21:39
1 2 3 4
 21/33 anonim ***** válasza:

egy magas lány is lehet nagyon arányos, nekem vannak magas lány osztálytársaim és vékony, szép alakjuk van sőt, a legtöbb térd fölöttig érő egyberuha csak a 170 centi feletti lányokon mutat szépen. Főleg a mintásak, mert egy magas lánynak, ha formásak a lábai, gyönyörűen érvényesülnek, de egy alacsony lánynak nagyon vigyáznia kell milyen szoknyát vesz fel, ugyanis a legtöbb még kisebbnek láttatja optikailag a lábát és ezzel aránytalannak.

Tud nőies lenni egy magas lány is, az osztálytársamnak pl. van barátja, ő 10 centivel magasabb nála és szépen mutatnak együtt. Az én barátom 20 centivel magasabb nálam (én 170 ő 190) így pl. nehezebb ha csókolózni akarunk neki le kell hajolnia vagy ha kézenfogva megyünk nekem nem kényelmes mindig de ez van, őt szeretem :)

szóval van azért akinek tetszik egy magas lány is

2014. febr. 27. 22:16
 22/33 anonim ***** válasza:

2 méteres vagyok 160-165 az ideális

tényleg azok nőiesek számomra főleg ha nem zörgő csontú gebe

ha még a belül is ott van akkor pikk-pakk szerelmes leszek

2014. febr. 27. 22:30
 23/33 anonim válasza:
2014. febr. 28. 18:56
 24/33 anonim ***** válasza:

Magambol kiindulve szerintem egy alacsonyabb no mellet ferfinak tudjuk magunkat erezni.

En peldaul marhara gyulolom hogy 169cm vagyok.Az alacsony csajok pont akkorak mint en:) Es mint tudjuk minden no tole magasabb pasit valaszt 90%ban.Szoval nepanaszkodj :

2014. jún. 6. 10:11
 25/33 A kérdező kommentje:
De most az a magasságtól függ hogy mennyire érzed magad férfinak? Én azt hittem hogy a férfiasság és a nőiesség alapvetően belső tulajdonságok
2014. jún. 6. 10:18
 26/33 anonim ***** válasza:
Hat ha 20 csaj azzal az indokal koptat le teged h sry de nemvagy eleg magas majd elmegy a ferfias onbizalom az emberbol...
2014. jún. 6. 10:22
 27/33 anonim ***** válasza:
Te hogy reagalnal ha egy toled alacsonyabb pasi leszolitana teged ismerkedes celjabol? Lehet hogy total jo fej vicces es tokre megertenetek egymast,csak hat alacsony....Gondolkodas nelkul te magad is elkuldened a fenebe..
2014. jún. 6. 10:26
 28/33 A kérdező kommentje:
Mások nevében nem tudok nyilatkozni, de én nem hajtom el azt aki nem magasabb nálam, ha valaki egy magas velem, vagy 1-2 centivel alacsonyabb az még engem nem zavar.Nyilván ha van köztünk 10 centi magasság különbség az már nem igazán jó, az szerintem egyik félnek sem túl komfortos. Én inkább azt tapasztalom hogy a pasikat zavarja ha egy lány magas, és nem kezdeményeznek. Maximum megbámulnak, de azzal ugye nem vagyok kint a vízből...
2014. jún. 6. 10:28
 29/33 anonim ***** válasza:

szerintem a te magassagodba eleg sok pasi van.Szerintel tul reagalod egy kicsit.

Esetleg ha eszreveszed h egy pasi tobbszor radpillant akkor hagyd hogy O is eszrevegye a te tekintetedet.lehet megjon a batorsaga es leszolit teged.

2014. jún. 6. 10:31
 30/33 A kérdező kommentje:
Lehet hogy túlreagálom, nem tudom. Az a baj, hogy ha valaki néz, akkor nekem egyből az ugrik be, hogy a magasságom miatt néz és nem azért mert tetszem neki, és kellemetlenül érzem magam. Emiatt a beidegződés miatt elég félénk is vagyok, talán ezért is megy nehezen az ismerkedés.
2014. jún. 6. 10:36
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!