Van egy srác akivel összejárok és azt ígérte, hogy tegnap nálam alszik, de nem érkezett meg, szerintetek hívjam én el valahova? Kérdezzem meg az okát?
Figyelt kérdés
Ő ilyen srác, meg kell fogni...Mennyire gáz, ha egy lány próbálkozik? Rövid távon sikere lehet szerintetek? Az volt, hogy hagyta, h egy másik pasi kísérjen haza, aki rámnyomult, én írtam neki egy ideges smst hogy milyen kellemetlen volt már, erre ő nem válaszolt... Jobb tisztában lenni a dolgokkal, ha már nem akar engem akkor is...Ti mit írnátok neki? Én nem tudok kezdeményezni, nem szoktam soha, ezért nehéz ez nekem.2014. febr. 27. 11:43
1/4 anonim válasza:
Ne te menj már utána :)
Ha akar valamit majd keres, ha meg nem hagyd a fenébe az ilyet
2/4 anonim válasza:
Téged nem csak fizikálisan szopatnak,de ezt csak magadnak köszönheted!
4/4 anonim válasza:
"hagyta, h egy másik pasi kísérjen haza, aki rámnyomult"
a kérdés az h te ezt miért hagytad? így ne csodálkozz h ri.bancnak néz és nem nagyon érdeklődik utánnad
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!