Rendszeresen csalom a barátnőmet mit tegyek?
"Nagyon szerelmes vagyok belé igazából hűséges is vagyok hozzá...."
alapból ha már arra vetemedsz hogy megcsald és mással lefeküdj mégse vagy belé szerelmes, mert ha szerelmes lennél belé nem használnád ki, nem csapnád be
érzéketlen bunkó vagy, hogy tehetsz ilyet azzal akit elmondásod szerint nagyon szeretsz?
normálisan működik vele a kapcsolatod akkor miért csinálod? vele nem elég jó vagy mi?
tanácsom kérj meg valakit hogy csapjon arcon egy ásóval, aztán mond el a barátnődnek hogy mekkora egy gerinctelen senkiházi vagy
Figyelj!
ITT NE VÁRJ MÁS VÁLASZT, MINT A FELHÁBORODOTT SZIMPLÁKÉT, AKIK CSAK FEKETE VAGY FEHÉR SZINTEN TUDNAK EZZEL A KÉRDÉSSEL FOGLALKOZNI.
Ez bonyolultabb értelmi és érzelmi intelligenciát követel, mintsem a szimpla, erkölcsi alapú, konvencionális értékítélet. A hűség-megcsalás-promiszkuitás kérdésével irodalmi és tudományos művek sora foglalkozik. "Beszélgess" erről nagy írókkal, pszichológusokkal, vagyis nagy szellemekkel, az ő műveiken keresztül.
"A barátnőm nagyon elvakultan szerelmes belém eddig mit sem sejt a dolgokról és elég kis naiv."
Nem is tudod milyen jó színésznő a barátnőd. Valójában ő is rendszeresen másokkal szokott érzelemmentesen szexelni, mert igényli a változatosságot, de közben hűséges hozzád, mert téged szeret.
nincs ebben semmi különös.
attól,hogy időnként megdugsz egy nőt még a bnődet/feleségedet szereted ugyanúgy.
a megcsalás meg egy óra múlva eszedbe sem jut gondolom.
a legtöbb férfi ismerősöm,haverom ilyen én is ilyen vagyok,csak mi nem csinálunk belőle lelkiismereti problémát.
Nincs ilyen problémám, mégis megmaradtam érző embernek, aki nem bírná megcsalni a szerelmét.
De szar nekem :(
Idiot...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!