Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Rendszeresen csalom a barátnőm...

Rendszeresen csalom a barátnőmet mit tegyek?

Figyelt kérdés
Nemigazán tudom megállni ,h ne éljek az adott lehetőséggel persze utána mindig bűntudatom van ,de ismét adódott egy ujj lehetőség és nem fogom kihagyni.A barátnőm nagyon elvakultan szerelmes belém eddig mit sem sejt a dolgokról és elég kis naiv.Szeretem nagyon ,de egyszerűen a szexet is mindig változatosan mással csinálni ugyan akkor nem szeretném ha tönkre menne vele a kapcsolatom mert minden normálisan működik vele .
2014. febr. 26. 22:14
1 2 3 4
 21/32 anonim ***** válasza:
100%

"Nagyon szerelmes vagyok belé igazából hűséges is vagyok hozzá...."

alapból ha már arra vetemedsz hogy megcsald és mással lefeküdj mégse vagy belé szerelmes, mert ha szerelmes lennél belé nem használnád ki, nem csapnád be

érzéketlen bunkó vagy, hogy tehetsz ilyet azzal akit elmondásod szerint nagyon szeretsz?

normálisan működik vele a kapcsolatod akkor miért csinálod? vele nem elég jó vagy mi?

tanácsom kérj meg valakit hogy csapjon arcon egy ásóval, aztán mond el a barátnődnek hogy mekkora egy gerinctelen senkiházi vagy

2014. febr. 26. 22:37
 22/32 anonim válasza:
100%
hűséges?! a nap poénja, neked bele se kéne kezdened hosszútávú kapcsolatokba ha csak dugni akarsz... de ha már itt tartunk politikusnak felcsaphatnál azzal a sok gerinccel amid van...
2014. febr. 26. 22:44
 23/32 anonim ***** válasza:
19%

Figyelj!

ITT NE VÁRJ MÁS VÁLASZT, MINT A FELHÁBORODOTT SZIMPLÁKÉT, AKIK CSAK FEKETE VAGY FEHÉR SZINTEN TUDNAK EZZEL A KÉRDÉSSEL FOGLALKOZNI.

Ez bonyolultabb értelmi és érzelmi intelligenciát követel, mintsem a szimpla, erkölcsi alapú, konvencionális értékítélet. A hűség-megcsalás-promiszkuitás kérdésével irodalmi és tudományos művek sora foglalkozik. "Beszélgess" erről nagy írókkal, pszichológusokkal, vagyis nagy szellemekkel, az ő műveiken keresztül.

2014. febr. 26. 22:46
 24/32 anonim ***** válasza:

"A barátnőm nagyon elvakultan szerelmes belém eddig mit sem sejt a dolgokról és elég kis naiv."

Nem is tudod milyen jó színésznő a barátnőd. Valójában ő is rendszeresen másokkal szokott érzelemmentesen szexelni, mert igényli a változatosságot, de közben hűséges hozzád, mert téged szeret.

2014. febr. 26. 22:53
 25/32 Noydra ***** válasza:
91%
A hónap undorító gyökere.:D
2014. febr. 27. 00:04
 26/32 anonim ***** válasza:
20%

nincs ebben semmi különös.

attól,hogy időnként megdugsz egy nőt még a bnődet/feleségedet szereted ugyanúgy.

a megcsalás meg egy óra múlva eszedbe sem jut gondolom.

a legtöbb férfi ismerősöm,haverom ilyen én is ilyen vagyok,csak mi nem csinálunk belőle lelkiismereti problémát.

2014. febr. 27. 00:11
 27/32 Noydra ***** válasza:
83%
Lélek nélkül nehéz lelkiismereti problémát csinálni.:D
2014. febr. 27. 00:13
 28/32 anonim ***** válasza:
22%
Mennyi álszent szűzike. Azt hiszitek, ha ilyeneket írtok, akkor lesz barátnőtök?
2014. febr. 27. 01:15
 29/32 Noydra ***** válasza:
92%

Nincs ilyen problémám, mégis megmaradtam érző embernek, aki nem bírná megcsalni a szerelmét.

De szar nekem :(

Idiot...

2014. febr. 27. 07:19
 30/32 anonim ***** válasza:
Aki megcsalja a másikat, annak már csak ilyen a természete. Ezen nem lehet változtatni, de akkor éljen kötöttségektől mentes életet, és ne okozzon fájdalmat senkinek. Semmi baj nincs azzal, hogy csak futó kalandjai vannak az illetőnek, vagy akár az elejétől kiköti, hogy neki csak a nyitott kapcsolat jöhet szóba. DE ne várja el a monogámiát, és ne tartsa fel annak a látszatát. Igenis legyen őszinte. Kérdező, jogosan félsz attól, hogy kidobna, mert amúgy meg is érdemelnéd, de most eláshatod magad, mert ha az elején nyílt lapokkal játszol, lehet, hogy belemegy egy nyitott kapcsolatba, de így ha kiderül, tutit kidob.
2014. febr. 27. 10:44
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!