Rendszeresen csalom a barátnőmet mit tegyek?
Figyelt kérdés
Nemigazán tudom megállni ,h ne éljek az adott lehetőséggel persze utána mindig bűntudatom van ,de ismét adódott egy ujj lehetőség és nem fogom kihagyni.A barátnőm nagyon elvakultan szerelmes belém eddig mit sem sejt a dolgokról és elég kis naiv.Szeretem nagyon ,de egyszerűen a szexet is mindig változatosan mással csinálni ugyan akkor nem szeretném ha tönkre menne vele a kapcsolatom mert minden normálisan működik vele .2014. febr. 26. 22:14
31/32 anonim válasza:
Ha nagyon fontos lenne neked akkor megszakadna a szíved, mikor belegondolsz hogy hogyan esne neki ha megtudná hogy a hőn szeretett kedvese mindig félre..... Ha nagyon szeret téged, rajongásig, akkor nem értem, hogy miért toszod át, ráadásul ennyiszer.
32/32 anonim válasza:
énis számtalanszor gondoltam arra, hogy megcsalom, de nem tudnám megtenni... szerintem te magadat szereted, és nem a barátnődet... és még mi vagyunk az értetlenek, mert te egy ilyen hulladék vagy?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!