Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Rendszeresen csalom a barátnőm...

Rendszeresen csalom a barátnőmet mit tegyek?

Figyelt kérdés
Nemigazán tudom megállni ,h ne éljek az adott lehetőséggel persze utána mindig bűntudatom van ,de ismét adódott egy ujj lehetőség és nem fogom kihagyni.A barátnőm nagyon elvakultan szerelmes belém eddig mit sem sejt a dolgokról és elég kis naiv.Szeretem nagyon ,de egyszerűen a szexet is mindig változatosan mással csinálni ugyan akkor nem szeretném ha tönkre menne vele a kapcsolatom mert minden normálisan működik vele .
2014. febr. 26. 22:14
1 2 3 4
 11/32 anonim ***** válasza:
100%
Hát nem, mert pl. hűséget nem tudsz neki adni.
2014. febr. 26. 22:19
 12/32 A kérdező kommentje:

Normális válaszokat szeretnék netán ha van még valaki hasonló szituba.

A szitkozódással nem sokat értek.

13/32 anonim válasza:
100%
Mit tegyél? Az ilyen szánalmas, állatias ösztönökkel megáldott, szemét, hazug pasikat el kellene ásni, hogy csak a fejük legyen kint a földből és hagyni, hogy ott pusztulj el. Minek neked barátnő ha ilyen asshole vagy?
 14/32 anonim ***** válasza:
szerintem szakíts vele... hatalmas csalódás lenne megtudnia ezeket, de nem cseszhetsz így ki vele...
2014. febr. 26. 22:20
 15/32 A kérdező kommentje:

# 9/ nem miért beszélném be?

Nagyon szerelmes vagyok belé igazából hűséges is vagyok hozzá valamilyen szinten mert sosem hagynám el.

Ugyan akkor dugni is nagyon szeretek érzelem mentesen.

2014. febr. 26. 22:21
 16/32 anonim válasza:
100%
Az ilyen válaszok a normálisak, vagy mit vársz? Hogy még ki is fognak állni melletted, hogy jaj szegény kisfiú, akinek a kis pöcörőjét minden nap mással kell vakartatni, úgy hogy közben elvileg neked kapcsolatod van? Szánalmas barom vagy!
2014. febr. 26. 22:21
 17/32 anonim ***** válasza:
100%

Majd én kigyógyítalak bogaram!;)

[link]

2014. febr. 26. 22:23
 18/32 A kérdező kommentje:
Éretlenek vagytok ezt még képtelenek vagytok ezek szerint felfogni azért mert mással "csak dugok" érzelem mentesen ettől függetlenül mindennél jobban szeretem őt és mindennél fontosabb számomra ,de én egyszerűen ilyen vagyok..
2014. febr. 26. 22:24
 19/32 anonim ***** válasza:

Kérdezd meg kérlek a barátnődet mit gondol rólad!? De csak ha beszámoltál neki mindenről!

Remélem egyszer rendesen pofára ejt!

Te, hogy éreznéd magad ha Ő csinálná?

2014. febr. 26. 22:26
 20/32 anonim válasza:
Komolyan besz*rok rajtad... még mi vagyunk éretlenek... xD... Bárcsak kevesebb ilyen tróger születne mint te :D
2014. febr. 26. 22:32
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!