Lány udvarolhat fiúnak?
Van egy nagy szerelmem, akit kb. 3-4 hónapja ismertemmeg. Azt szeretném kérdezni, hogy udvarolhatnék-e neki? És ha igen, akkor mit csináljak, hogy csináljam?
Köszönöm előre is válaszaitokat!
13/L
A mai világban simán "udvarolhat" egy csaj a srácnak, sőt, egyre gyakoribb, hogy a lány megy oda. Én mondjuk ezzel nem értek egyet, szerintem a fiúnak kellene kezdeményeznie. Persze a lány is küldjön jeleket felé, de mégiscsak a fiú udvaroljon, és ő is tegye meg az első lépést...de ez csak az én véleményem.
Az meg már egy másik kérdés, hogy 13 éves létedre tényleg ezzel kéne-e foglalkoznod...
De ha ő semmilyen jelet nem ad, akkor én mit csináljak? Egyhúzamban csak rá gondolok, róla szoktam mostanában álmodni, arról fantáziálok, hogy milyen lenne vele az első csók, hogy átölel stb.
Szóval nagyon beleszerettem, első látásra!!!
a.kezdeményezz
b.epedezz utána örökké.
rajtad áll mit választasz
nalunk ugy volt hogy elosszor csak mosolygott ram en meg ra. aztan meg tobbszor is odajott hozuam beszelgetni. ebbol levagam hogy en is tetszek es aztan meg delutanokat meg hetvegente napokat tolttottunk egyutt. volt olyan parszor hogy amikor mind a ketten raertunk qz estefele volt igy 19-22 oraig is naluk voltam vagy volt olyan amikor a mamajanal es meg is kedvelt a mamaja is :D
14/f
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!