Valamit szamithat a csajnak ha a fiunak Bkat jogsia van nameg auto?
B-kategóriája az emberek 95%ának van -.-'
Nekem is van kocsim. Hitel stb nélkül (szép új focus kp-ra/drágaszág/), mégsem rohannak utánnam, ha csak a kocsit látják -.-' Pont letolják, ha nem bmw, mert hülyék a kocsikhoz. Nemérdekli őket, ha nem a banké, hanem a tied, csak luxuskocsi legyen. De az ilyen nőt, meg le kell tojni.
A többi válaszok tippem szerint, egybe sűrítve:
"Jáj nem, akinek számít az felszínes, meg is érdemelsz olyan csajt aki csak a kocsit nézi, a kocsi nem számít, jáj"
A valóság az, hogy különösen bizonyos kor alatt igen, erősen pozitívum ha a srácnak kocsija is van. Például ha 25 alatt vagy körül vagy és van kocsid, az különösen. Persze nem ezzel kell csajozni és slusszkulcsot pörgetve menni, de elhintheted a beszélgetés közepén simán, hogy neked van autód.
Nekem ugyanez volt a motorral. Nagyban megdobta a nőim számát, mikor 21 évesen vettem egy versenymotort.
Miért ne számítana egy olyan dolog, amije a legtöbb embernek (főleg ha fiatal vagy) nincs, de neked van?
8:
A felszínes szó létezése alapból ostobaság.
Egy nőt ugyanúgy vonz egy férfiban az egzisztenciája, mint a stílusa és a személyisége.
Egy férfit ugyanúgy vonz egy nőben a kinézete, mint a stílusa és a személyisége.
Ezek mind együtt alkotják a nagy egészet és nem szétválaszthatóak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!