Mit gondol rólam valójában? (Összetett lesz, meleg téma)
Van egy srác akit ismerek és olykor összefutunk az utcán. Van, hogy még ebédelni is meghív és tök jól érezzük magunkat, meg bókolgat.. (tudja h meleg vagyok) máskor meg azt érzem, hogy olyan rideg és kerül. Amúgy ő biszex. Fogalmam sincs, hogy mit gondolhat rólam igazán, de már kezd elegem lenni abból, hogy egyszer udvarolgat, utána meg azt érezteti mintha egyáltalán nem kedvelne.... Annyira nem értem... Az a baj, hogy egyre jobban tetszik nekem a srác, de nem tudom alakulhat e ebből valami... Bókokat nem mondunk udvariasságból nemde? Nemcsak olyan bókokat mond mint egy ismerősnek szoktunk, hanem félreérthetetlenül olyanokat, amiket akkor mondunk a másiknak ha bejön... Ezt nem lehet megjátszani... Sőt olyankor érezhetően forr is a levegő köztünk... Felejtsem el? Az ábra szerint ő maga sem tudja mit akar.... Határozott lépéseket nem tesz.... De én sem merek lépni, mert nem akarom hogy azt gondolja letámadom... Azzal mindent elronthatnék... Van értelme bármiben is reménykednem? Mit tennétek a helyemben? Vagy érjem be azzal, hogy néha összefutunk és olyankor jól elvagyunk?
Hogy viselkedjek vele amikor találkozunk, hogy ne vágja le rögtön, hogy mennyire odavagyok érte, de mégis érezze ugyanakkor azt is, hogy én is nagyon kedvelem őt?
Unatkozó homofóbok megjegyzéseiből köszönöm nem kérek, töröltetni fogom őket úgyis... Az értelmes válaszokat viszont előre is köszönöm.
Szerintem nagyonis bejössz neki, csak fura neki hogy fiú vagy és még nem fogadta el
Idővel ebből még bármi lehet
Én is azt javaslom,ne bókolgassatok,hanem üljetek le és komolyan,egy nyugodt helyen és körülmények között beszéljétek ezt meg.
Máshogyan nem fog menni,mert nem ismeritek egymás álláspontját és így nem haladtok sehova,az idő pedig telik....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!