Miért szeretek mindig egyből valakibe bele? (meleg téma)
Sziasztok!
Fiú vagyok, és az a helyzet hogyha megismerkedek egy fiúval (interneten szoktam) egyből és nagyon hamar beleszeretek, és utána mindig ő jár a fejemben, akár 1 napos ismertség után.
Ez már többször előfordult, most is van egy fiú, akibe nagyon beleszerettem, sokat beszélgettünk interneten, de tegnap azt mondta hogy ne beszéljünk többet, mert talált magának mást, ez nagyon fájt. Hogyan tudnám elfelejteni őt?
Köszönöm.
Szia! :)
Szerintem nem szerelem az, amit érzel... csak valami hozzá hasonló. Igazán szerelmes csak akkor lehetsz, ha megérintesz valakit, találkozgattok... :)
Nos, nem tudom hogy ez éppen hányas napos ismeretség, de beszélgess másokkal. Talán inkább a szerelembe vagy szerelmes, mert gondolom már nagyon szeretnél kapcsolatot.
Megkérdezhetem, hogy hány éves vagy?
Ha beszélgetsz valakivel, akkor (szerintem)ne mondd el neki, hogy rögtön beleszerettél... és igyekezz a személyes találkára rávenni. :)
Köszi a válaszokat.
18 éves vagyok.
20 napig leveleztünk mindennap pár órán keresztül.
Talán azért szeretek valakibe ilyen gyorsan bele, mert nincsenek barátaim, egyedül vagyok mindig, nincs kivel beszélnem, és ezért ragaszkodom annyira valakihez.
Köszönöm szépen.
Ohh, igen... ezt jól látod. Nagyon sajnálom, hogy egyedül vagy.
Miért nincsenek barátaid? Van kedved erről beszélgetni?
Hívtak ide-oda, én meg már nem akartam menni, mert teljesen megváltozott az érdeklődési köröm (erről nem szeretnék beszélni itt), és ezért nem értem rá, és éreztem hogy már nem vagyok közéjük való, így elértem hogy többet már ne keressenek.
Igen, ez a problémám hogy túl gyorsan a nyakába ugrok az illetőnek, így könnyű megszerezni engem, mert nem igen voltak párkapcsolataim, tapasztalataim.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!