Miért más felém, mint a többi osztálytársunk felé?
Figyelt kérdés
8os vagyok és van egy lány, aki tiszta más velem, mint a többiekkel. Én először nem vettem észre, hanem a haverok mondták. Nem hittem el, de egy héten keresztül jobban ügyeltem erre és igazuk volt. Vajon mit akarhat tőlem. Érdekes, ha fészen ráírok, nem ír vissza, suliban meg tiszta más.2014. febr. 22. 18:59
1/2 02Dani válasza:
Vagy azért, mert nem akar tőled semmit, és nem akar veled még beszélni sem, vagy az ellenkezője, csak nem meri bevallani neked. Próbáld ki magad nálla, csak előbb törd be(nem a képét, hanem őt :D).
2/2 anonim válasza:
Tuti tetszel neki.. En is mas vagyok Vele.:) ez "zerelem" xdd nemamugy komolyan szerintem kozeledj fele valahogy.:) Good luck!:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!