Beijedek ha lányok közelednek felém?
kedves kérdező!
nekem kicsit úgy jön le a dolog, hogy ha megszólít egy lány, akkor neked azonnal végigpörög a egy elméleti kapcsolat, és már szinte magad előtt látod, ahogy éppen gyereket szül neked, és ennek a súlya nyilal beléd
ha nem így van, akkor elnézést kérek, és ne olvass tovább
ha így van, akkor azt tudom tanácsolni, hogy tudatosan koncentrálj csak arra, ami valójában is történik, hogy szóba állsz egy másik emberi lénnyel, egyenlőre még az sem fontos, hogy lány
aztán jön a következő és a következő és a következő lépés
tartsd be ezeket a lépéseket a FEJEDBEN, és úgy élj meg bármilyen kontaktust egy nővel, amilyen szinten az valójában történik, és akkor nem lesz kapuzárási pánikod egy vadidegentől
Hát sajnálom hogy ez a szitu nálad... Pedig nem lehetsz csúnya ezek alapján. Nem gondoltam volna hogy jóképűbb férfitársaimnak is vannak ilyen problémáik...
Nekem még komolytalan dolgot sem nagyon sikerült összehozni soha. De így hogy már majdnem 30 vagyok, én is inkább egy komolyat szeretnék, mert be vagyok szarva hogy egyedül nyiffanok ki.
Én is ilyen voltam, vagyok.
Sajnos kénytelen vagyok a 7-essel ellenkezni.
Azt mondom, először "kezdj ki" olyan lánnyal, aki leszólít, mert így fogsz átlendülni a gátlásodon. Nem azt mondom, hogy fektesd le, de beszélgessetek egy jót.
És ha már tudsz uralkodni a gátlásodon, akkor kereshetsz egy igazi partnert.
Azt mondod, könnyű mondani "kezdj ki".
Mielőtt elmész ilyen helyre, szedj össze magadban néhány sztorit, ami érdekes.
Amikor leszólít, a köszönés mellett természetesen, ne csak a kérdésére válaszolj, hanem próbáld beleszőni a témádat.
pl. lány: - Szia, hogy vagy?
Te: - Szia, nagyon jól, mert egy ilyen szép lányt láthatok :-)
v. - Szia, nagyon jól, mert átmentem a vizsgámon.
stb.
Természetesen pszichi is segíthet, de ők ált. pénzért teszik, igaz jobban mint mi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!