Ha a csúnya csajok is leráznak, akkor ezek szerint ronda vagyok? 26/f
Figyelt kérdés
2014. febr. 22. 11:41
41/45 anonim válasza:
Jó hozzáállás, hogy megpróbálsz egyedül is boldog lenni. EZ van, el kell fogadni, hogy vannak olyan férfiak, akik egy nőnek sem jönnek be a külsejük miatt. Én sem kaptam még egy apró pozitív visszajelzést sem, mondjuk nem is csodálom, olyan ocsmány vagyok, hogy minden lány undorodik tőlem.
42/45 anonim válasza:
Én is ronda vagyok sajnos (Kiállóak a füleim) és mivel sok lány ajánlotta hogy vágassam le a hajam így most jobban látszanak bár annyira nemzavar kezdem megszokni. Szívesen megműttetném csak nincs rá pénzem.. De még így sem kapok egy pozitív visszajelzést sem lánytól holott állítólag csak a nagy göndör hajammal volt a gond több lány szerint is most meg gondolom a füleimmel (Nem vagyok igénytelen tisztán tartom magam de mind hiába)Azért tovább próbálkozom hátha valami sikerül egyszer... 17/F
43/45 A kérdező kommentje:
Azért ti még ne adjatok fel :)
2014. febr. 23. 16:52
44/45 anonim válasza:
érdekes, én már sok szép lányt láttam ronda pasikkal.....
45/45 anonim válasza:
Ha a ronda pasi tele van pénzzel, akkor naná hogy kell a nőknek...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!