Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Ha a csúnya csajok is leráznak...

Ha a csúnya csajok is leráznak, akkor ezek szerint ronda vagyok? 26/f

Figyelt kérdés

2014. febr. 22. 11:41
1 2 3 4 5
 11/45 anonim ***** válasza:
Hmm. Az a baj, hogy nagyon sok ember nem rakja helyére magát. Be kell magad sorolni, és saját szinteden kezdeni. Nekem az jön le, hogy a szépekért áhítozol, de mivel nem vagy az ő szintjükön, ezért kénytelen kelletlen leállsz a "csúnyákkal" is, akik mellesleg lehet a te szinteden vannak. Viszont az emberek megérzik, ha valaki csak azért kezd velük, mert nincs jobb. És se szép se csúnya ember nem szeret olyannal lenni, aki ló nincs szamár is jó alapon kezd velük.
2014. febr. 22. 11:57
 12/45 A kérdező kommentje:

Utolsó latszik,hogy nem ismersz :)

Legyen fétis ez vagy akármi,de nekem meg mindig a csúnya csajok tetszettek eddig.

2014. febr. 22. 12:00
 13/45 anonim ***** válasza:

11:46-nak van igaza, zöld pacsit kapott :)

A nők sajnos maximálisan felszínesek és anyagiasak, a csinos vonzó nők leginkább. Erre felbátorodnak a prasnya, zsírdisznó nőszemélyek is,hogy akkor ezt ők is megtehetik, elküldhetnek az anyjukba akit akarnak,úgyis körbe vannak rajongva. És sajnos meg is teszik...

Az a baj hogy azért képzelik (bocsánat, kéBzelik!!!!!) hogy a világ körülöttük forog, mert ez tényleg így is van...

Az a javaslatom hogy legyen sok lóvéd,arra minden csaj jön, és akkor te is simán válogathatsz köztük és azt küldhetsz el az anyjába akit akarsz (meg is érdemlik)

2014. febr. 22. 12:04
 14/45 anonim ***** válasza:
49%
eddig csak a külsőről volt szó. belsőre nem vagy gáz? tudsz egyáltalán valamit mondani nekik? a legjobban kinéző pasik tudnak annyit töketlenkedni, hogy elmegy tőlük még az életkedvem is
2014. febr. 22. 12:13
 15/45 A kérdező kommentje:

Mire lessz sok lóvém 40 fele fogok járni :D

Utolsó te nagyon kemény csajnak latszol :)

2014. febr. 22. 12:20
 16/45 A kérdező kommentje:
belsőre is gaz vagyok :(....Komolyan.
2014. febr. 22. 12:20
 17/45 anonim ***** válasza:
Igen. A belső nem számít a lányoknak.
2014. febr. 22. 12:22
 18/45 A kérdező kommentje:
Szerintem se számít sokat nekik!
2014. febr. 22. 12:23
 19/45 anonim ***** válasza:
A belső nem számít a lányoknak, ez így igaz, sőt, az se sokat, ha a pasi sokmindenhez ért. Azt nézik,mennyire jóképű és mennyi pénze van.
2014. febr. 22. 12:26
 20/45 anonim ***** válasza:
Valószínűleg érzik rajtad az önbizalomhiányt.
2014. febr. 22. 12:29
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!