Lányok, főleg tinik! Tényleg van olyan csúnya fiú, aki már nektek szép, míg a barátnőtök mind rondának látja azt a fiút?
Én ugyan nem vagyok már tini, de nekem most egy olyan férfi tetszik, aki szerintem a megtestesült sárm, helyesség, cukiság egyben! Azt gondolom róla, amit teljes mértékben tényleg így gondolok legbelül is, hogy jelenleg nem ismerek tőle helyesebb férfit és nem tudom elképzelni, hogy ő valakinek ne tetszene.
Ezzel szemben a barátnőm azt mondja, hogy egyáltalán nem helyes, nincs benne semmi helyesség.
Hát akkor nem csúnya :D
Én nem csúnyázom le azt, aki tetszik. És bizony a barátnőmnek nem tetszik a barátom, pedig szerintem nagyon is helyes!
van! például, ha a fiú kicsit testesebb vagy mondjuk tele van kamaszkori pattanásokkal és a "barátnőim" mind csak ezekre a negatívumokra figyelnek fel,nem pedig a jó belső/külső tulajdonságaira.
illetve az egyik évfolyamtársnőmnek csak és kizárólag a pávás, Jersey Shore utánzatú, túlságosan igényes srácok tetszenek, viszont én undorodom és falra mászok az ilyenektől.
15/lány
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!