Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » A csúnya fiúkkal miért viselke...

A csúnya fiúkkal miért viselkednek ellenségesen a lányok?

Figyelt kérdés
2014. febr. 19. 23:20
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:

első vagyok. kedves sonkás szendvics!!(9es) egy szóval nem mondtam, h én ronda vagyok és kiröhögnek, ha ez nekem szólt volna. :)

mellesleg 3 bátyám van, ismerek egy rakat fiút a baráti körükben, és sajnos tudom, h mennyire kritikusak vagytok a nőkkel szemben. (szotyimell, zsírsegg, porszívóorr, radarfül, kapafog stb.) szóval mindkét nemben vannak kritikus emberek, és ezt így nem lehet általában mondani, h a lányok ellenségesek a csúnya fiúkkal. max, h friendzone, és nem potenciális pasi.

de a férfiak is ugyanúgy vannak a csúnya lányokkal, plusz még sokszor ki is nevetik őket.

2014. febr. 20. 10:09
 12/18 anonim ***** válasza:
jah, meg az h 25 éves korukig nem kell semmiért megdolgozniuk. ez most komoly?? mi ez a demagóg szöveg?
2014. febr. 20. 10:11
 13/18 anonim ***** válasza:
Igen ez komoly. Jó kilencven százalékotok 25 éves koráig mindent megkap ingyen életbácsitól, apucitól anyucitól, pasitól.
2014. febr. 20. 16:15
 14/18 anonim ***** válasza:

"mellesleg 3 bátyám van, ismerek egy rakat fiút a baráti körükben, és sajnos tudom, h mennyire kritikusak vagytok a nőkkel szemben."

Arról pedig nem tehetünk, hogy ezek szerint a bátyáid és a baráti körük, kritikán aluli színvonalat képviselnek, habár megfigyeléseim szerint nektek pont ez jön be.

2014. febr. 20. 16:17
 15/18 anonim ***** válasza:
többségüket nem tekintik férfinak...
2014. febr. 20. 16:47
 16/18 anonim ***** válasza:

szerintem meg ne sértegesd őket látatlanban.:) a baráti körükről nem nyilatkozom, ott tényleg vannak páran, akiket lány szemmel én is bunkónak tartok. ezzel arra utaltam, h sok fiút ismerek, tudom milyen a nagy átlag.

másrészt legalább vannak annyira karakánok és férfiak, h nem várnak 30 éves korukig, h legyen egy nő az életükben, aki szereti őket. meg nem itt sírnak, mint ti, h "jajj csúnya vagyok, nem kellek senkinek, de csak azért, mert a nők kur.vák" de azért szóba nem állnátok egy túlsúlyos csajjal például, mert külsőleg nem eléggé szexi... szóval rólatok meg ennyit.

én meg önellátó vagyok, emellett egyetemista és még csak nem is lufi egyetemen. a volt pasim meg még nálam is csóringerebb volt, ergo nem rakott senki semmit a hátsóm alá. szóval ez lehet h igaz sok csajra, de rám nem. azaz a többes szám 2 nem jogos.

2014. febr. 20. 17:19
 17/18 Rio_Mamba válasza:
Erre a kérdésre én nagyon nem tudom a választ... ;)
2014. febr. 26. 16:58
 18/18 anonim ***** válasza:
A gazdag csúnyákat nem röhögik ki
2014. márc. 1. 12:48
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!