Az oktatásnak lehet köze hozzá, hogy sokkal kevesebb 18-20 éves lányt találtam itt eddig, mint 16-17 vagy 21-23 évest?
Ugyan ez csak egyéni tapasztalat, ha mások nem így tapasztalták, kéretik jelezni!:D Ami megfordult a fejemben:
Középsuli vége felé kezdik el annyira unni magukat és/vagy bepánikolni a társ hiánytól, hogy ide vergődnek. Ugyan, amikor a fősulin új közegbe kerülnek, elül ez a jelenség, de a fősuli vége felé újra előjön. Ez magyarázná a skálázottságot, amit tapasztalok. Vélemények?:]
Igazából van benne valami. Én akkor kezdtem el ide járni, amikor magányosabb voltam és szakítottam a barátnőmmel. Azóta nem minden nap, de majdnem minden nap látogatom ezt az oldalt.
Már ez sem arról szól, hogy kérdéseket válaszolunk meg, hanem egyfajta fórummá alakult a dolog.
nincs barátom, 20 éves vagyok, elsőéves egyetemista, és szívesen ismerkednék.
jó gondolatmenet, de rám nem igaz :)
# 3:
Jó én 26 éves vagyok. A kérdező szerintem inkább az átlag korosztályra utalt. # 1 voltam.
Jó a gondolatmenet értékelendő :) hát részemről az emberi butaság miatt jövök fel hogy tudjam fogni a buksim egy buta kérdésen illetve válaszon és volt már amire itt jöttem rá de igyekszem kellő tájékozottsággal hozzászólni a kérdésekhez amikhez választ írok (ha írok)
22/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!