Ha itt a környéken nem találok lányt, akivel vonzódnának egymáshoz, de kb.200kilométerre most úgy tűnik találtam egy cuki lányt, akivel kölcsönösen vonzódunk egymáshoz, akkor járjak vele szerintetek?
Figyelt kérdés
Már úgy érzem valami ronda kis senki vagyok, ő meg végre úgy kezel, mint egy helys, vonzó fiút, ez nagyon jó érzés és én is kívánom őt, mert cuki, karcsú lány és kedves is meg perverznek tűnik.2013. nov. 10. 20:18
1/1 anonim válasza:
Ha van pénzed és időd utazni (minden randi 400 km utazás, ha te mész, ez több óra, kb 4000 forint, ha diák vagy) plusz a randi költsége, ideje, akkor hajrá
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!