Megoldást találtam a sok "Valentin napon egyedül leszek" problémára. Szerintetek?
Na szóval. Javaslatom a következő: Valentin napon délután mondjuk 4-kor akinek nincs senkije, menjen ki a városa (legközelebbi város) főterére, kabátján, kezén egy szalaggal vagy valami jól felismerhető jelképpel (majd még pontosítjuk). Akin ilyen szalag, jelkép van az ugyebár szingli és társra vágyik. Kvázi ez egy nagy párkereső találkozó lenne. Ha szimpatikus a másik, oda mész elmentek inni/enni valamit, randiztok.
Nos? Vélemény?
Nem.
Minden nőre 15 fiú ugrana.
Nekem tetszik az ötlet. :)
Minden eseményt támogatok ami az emberek közötti fizikai interakciókat, és személyes kontaktusokat erősiti :) Egy ilyen szingli flashmob jó ötlet szerintem.
De azt ugye tudod, ha össze akarod hozni akkor sietned kell a megszervezésével? :)
Ilyesmi nálam szóba sem jöhet,mivel nekem nem jó akárki,olyannal pedig végképp nem fogok összebarátkozni,akinek MOST éppen nincs senkije,de már átment rajta a fél város. (Kis városban lakom)
Az meg a másik hogy én lennék az egyedüli, aki ezt csinálja,úgy vettem észre hogy csak nagyvárosokból járnak erre az oldalra,annak pedig semmi esélye hogy az én lakhelyemről van itt valaki,sőt,még a környékről sem.
Az utolsó ellenérv pedig megint csak az hogy.nem vagyok felszínes.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!