Megoldást találtam a sok "Valentin napon egyedül leszek" problémára. Szerintetek?
Na szóval. Javaslatom a következő: Valentin napon délután mondjuk 4-kor akinek nincs senkije, menjen ki a városa (legközelebbi város) főterére, kabátján, kezén egy szalaggal vagy valami jól felismerhető jelképpel (majd még pontosítjuk). Akin ilyen szalag, jelkép van az ugyebár szingli és társra vágyik. Kvázi ez egy nagy párkereső találkozó lenne. Ha szimpatikus a másik, oda mész elmentek inni/enni valamit, randiztok.
Nos? Vélemény?
Én jönnék, csak pl Budapesten van egy csomó fő tér,minden kerületben....
Lehetne pontosítani :)
teleki tér nagy gettós helyen van, ugyhogy csak viccnek szántam... :D
jaj de nyámnyilák vagytok te jó ég...van aki feljár nagyvárosba csak azért, hogy csajokat leszolitson, ti rátok meg csak valentin napkor jön a hiszti. Nem most kéne kapkodni.
Nekem se ment a csajozás, eléggé szenvedtem is. Aztán nagyon sok küszködés és viszontagság után már elértem, hogy összejönnek nők. De ehhez az is kellett, hogy elfelejtsek ilyen teátrális jelenetekben gondolkodni, mint ez a "szegény szinglik mesébe illő flashmobja"
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!