Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Megoldást találtam a sok...

Megoldást találtam a sok "Valentin napon egyedül leszek" problémára. Szerintetek?

Figyelt kérdés

Na szóval. Javaslatom a következő: Valentin napon délután mondjuk 4-kor akinek nincs senkije, menjen ki a városa (legközelebbi város) főterére, kabátján, kezén egy szalaggal vagy valami jól felismerhető jelképpel (majd még pontosítjuk). Akin ilyen szalag, jelkép van az ugyebár szingli és társra vágyik. Kvázi ez egy nagy párkereső találkozó lenne. Ha szimpatikus a másik, oda mész elmentek inni/enni valamit, randiztok.

Nos? Vélemény?

2014. febr. 13. 10:19
1 2 3
 11/26 anonim ***** válasza:
a nőknek az a problémájuk a társkeresésben, hogy nem hullik az ölükbe "elég jó" pasi. A nők nem tudnak mit kezdeni a csordákba ömlő pasikkal, nagyon válogatnak!
2014. febr. 13. 10:44
 12/26 anonim ***** válasza:

Én jönnék, csak pl Budapesten van egy csomó fő tér,minden kerületben....

Lehetne pontosítani :)

2014. febr. 13. 11:11
 13/26 A kérdező kommentje:
Nem pesti vagyok, nem is nagyon ismerem a várost. Javasolj Te egy teret amit mindenki ismerhet. :)
2014. febr. 13. 11:14
 14/26 anonim ***** válasza:
teleki tér :D
2014. febr. 13. 11:18
 15/26 A kérdező kommentje:
Legyen. Azért várd meg, hogy megszaporodjanak a kommentek arra vonatkozóan, hogy ki megy el. Ne, hogy csak egyedül legyél ott...
2014. febr. 13. 11:22
 16/26 anonim ***** válasza:
Ez szerintemnagyon jó ötlet, csak valóban pontosabb szervezés kéne. Én mondjuk személy szerint nem mennék, de biztos többen megpróbálkoznának a dologgal.
2014. febr. 13. 11:27
 17/26 anonim ***** válasza:

teleki tér nagy gettós helyen van, ugyhogy csak viccnek szántam... :D

jaj de nyámnyilák vagytok te jó ég...van aki feljár nagyvárosba csak azért, hogy csajokat leszolitson, ti rátok meg csak valentin napkor jön a hiszti. Nem most kéne kapkodni.

Nekem se ment a csajozás, eléggé szenvedtem is. Aztán nagyon sok küszködés és viszontagság után már elértem, hogy összejönnek nők. De ehhez az is kellett, hogy elfelejtsek ilyen teátrális jelenetekben gondolkodni, mint ez a "szegény szinglik mesébe illő flashmobja"

2014. febr. 13. 11:32
 18/26 A kérdező kommentje:
Valamit félre értettél barátom. Nem vagyok elkeseredett. Az elmúlt 7-8 évben folyamatosan kapcsolatban éltem. Kivéve most. Ez egy ötlet, amivel próbálok egy kis színt vinni február 14. napjába.
2014. febr. 13. 11:36
 19/26 anonim ***** válasza:
akkor te pályázhatsz a Nobel békedijra is! :D
2014. febr. 13. 11:37
 20/26 anonim ***** válasza:
sokkal jobb lenne, ha szerveznél egy gyüjtést és kézenfogva elvinnéd a kis szingli lovagokat bordélyba....a csajokkal meg nem tudom mit lehetne csinálni, nekik magasak az igényeik.
2014. febr. 13. 11:38
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!