Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Lányok, külső vagy a belső a...

Lányok, külső vagy a belső a fontosabb?

Figyelt kérdés

Tudom, hogy kell egy alap vonzalom mind2 fél részéről, de pl, ha van egy jól kinéző csávó, aki belülről nem olyan jó és van egy átlagos pasi, akinek a belső értékei jobbak, akkor melyiket választanátok?

Sajnos az a tapasztalatom, hogy az 1. számút. Mostanában esélyt sem adnak a lányok, hogy közelebbről megismerjük egymást. Elmennek egy szépfiúval randizni (pl egy páwával) aztán, amire megismerne, addigra összejön a szépfiúval.

2014. febr. 19. 21:55
1 2 3
 21/22 anonim ***** válasza:

Túl nehéz a kérdés. :/

Nem tudom.. :(

Nálam mind a 2 egyformán fontos. :P

Lehet, hogy én vagyok az egyetlen, aki ezt fogja írni/írta, de én talán az 1-t választanám. Talán abban rrménykednék, hogy belsőre meg majd megváltozik (jó irányba, habár azt tisztán kétlem), ugyanis a fiúk később "érnek meg", mint a lányok. :)

Most ezért, akár le is pontozhattok, de szerintem 3/4-e része, aki a 2-at írta, az valójában az 1-t választaná. :P

2015. jan. 17. 01:59
 22/22 anonim ***** válasza:
*reménykednék
2015. jan. 17. 02:06
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!